100.000.000 Ευρώ θα κοστίσει το τζαμί στον Βοτανικό!!! ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ!
100.000.000 Ευρώ θα κοστίσει το τζαμί στον Βοτανικό!!! ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ!
Δεν κάνουνε πουλάκια τα μάτια σας ούτε κάναμε λάθος στα μηδενικά.

Το τζαμί στον Βοτανικό θα κοστίσει στον Έλληνα φορολογούμενο ούτε λίγο ούτε πολύ 100.000.000!!!

Εν μέσω οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελληνική αγορά το ΠΑΣΟΚ έρχεται για μια ακόμα φορά να μας αποδείξει πως αυτό που έλεγε προεκλογικά ότι "λεφτά υπάρχουν" είναι πραγματικότητα μόνο που τα λεφτά αυτά, όπως αποδεικνύεται, δεν προορίζονται για τους Έλληνες φορολογούμενους αλλά για τους μελλοντικούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ δηλαδή τους λαθρομετανάστες!

Ίσως εδώ κάποιος με πει ρατσιστή όμως την στιγμή που η αγορά έχει στεγνώσει από ρευστό, η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο, ο Έλληνας πολίτης έχει βρεθεί σε τεράστιο αδιέξοδο από τις παράνομες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις,η ακρίβεια έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, κάποιοι έρχονται και καπηλεύονται ρατσιστικά τον μόχθο του Έλληνα πολίτη για να ικανοποιήσουν απαιτήσεις από ύποπτα κέντρα αποφάσεων.

Μέχρι στιγμής οι προκαταρτικές εργασίες (εν μέσω οικονομικής κρίσης) έχουν κοστίσει σε....εμένα και εσένα που διαβάζεις αυτή την στιγμή αυτό το άρθρο 2.000.000 ευρώ τα οποία ρατσιστικά καρπώνονται από τον Ελληνικό λαό. Συνεπώς εγώ είμαι ρατσιστής η αυτοί που "κυβερνούν" την χώρα είναι ρατσιστές με τους Έλληνες;

Είναι να απορεί κανείς γιατί τόση πρεμούρα για να έχουν οι μουσουλμάνοι το τζαμί τους και μάλιστα με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Η κυβέρνηση-ανδρείκελο του ΠΑΣΟΚ αποφασίζει και στέλνει τον λογαριασμό στους Έλληνες πολίτες οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν το...μάρμαρο για μια ακόμα φορά (και τι μάρμαρο ε; τζαμιού)!!! Εδώ να τονίσουμε ότι εκτός από την προσβλητική, για το τιμημένο μας ναυτικό, επιλογή του χώρου που θα στεγαστεί το τζαμί, το μεγαλύτερο ποσοστό από τον προϋπολογισμό αφορά την μετεγκατάσταση των εκεί...ναυτικών εγκαταστάσεων!

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουνε στην Ελληνική Γροθιά, ήδη γίνεται απόσπαση τμήματος ειδικών φρουρών της αστυνομίας με σκοπό την εγκατάσταση τους στην περιοχή που θα χτιστεί το τζαμί!

πηγή : http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου