ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΤΟΡΑΣ:ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ "ΜΑΖΙΚΗ" ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ-


ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ "500" ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ. ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Καραμπινάτη περίπτωση πλαστογράφησης των υπογραφών τους με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων περί "απόσχισης των Χανίων από τον κορμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης" καταγγέλλουν δεκάδες στελέχη της Ν.Δ. στα Χανιά.

Πρόκειται για καταγγελίες που, όπως αποκαλύπτει "ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", βαραίνουν συνοδοιπόρους της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη και ευρύτερα της οικογένειεας Μητσοτάκη στην περιοχή, οι οποίοι για να δείξουν δήθεν δυναμική μετά την πρόσφατη αποπομπή της πολιτικού από τη Ν.Δ., χωρίς να ρωτήσουν, και με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα, ανακοίνωσαν σε ένα βράδυ 532 αιτήσεις διαγραφής από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με μια διαφορά όμως. Ελάχιστα από τα συγκεκριμένα άτομα πραγματικά είχαν συναινέσει σε αυτή την πρακτική, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει ξεσπάσει εσωκομματικός χαμός στα Χανιά, καθώς πολλοί ζητούν εξηγήσεις για την αυθαίρετη κίνηση των οπαδών της τέως Υπουργού Εξωτερικών.

Την ίδια ώρα, με το θέμα αυτό απασχολείται ειδική επιτροπή στη Ρηγίλλης, η οποία έψαξε ένα προς ένα τα ονόματα εκείνων που φέρονται να υπέγραψαν, διαπιστώνοντας σειρά αυθαίρετων παρεμβάσεων.

Οι σχετικές λίστες εκθέτουν τους οπαδούς της κυρίας Μπακογιάννη, αφού ο γραφικός χαρακτήρας όλων των υπογραφών είναι ίδιος.


Πρόκειται για μια διαπίστωση που είναι εύκολη ακόμα και δια γυμνού οφθαλμού, καθώς τόσο τα ονόματα της λίστας όσο και οι υπογραφές τους που ακολουθούν δίπλα, είναι ξεκάθαρα γραμμένα από το ίδιο χέρι.

Στελέχη που πρόσκεινται στον κ. Αντώνη Σαμαρά, έχουν ήδη ζητήσει έλεγχο των υπογραφών από ειδικούς γραφολόγους, αποσκοπώντας στην πλήρη έκθεση των υποστηρικτών της Ντόρας στο νησί.

Εκπρόσωποι της τελευταίας δε, έχουν περιέλθει σε αμηχανία, καθώς ήδη το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στη Μεγαλόνησο, ενώ η πιθανολογούμενη στήριξη του κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη στο πρόσωπό της τις τελευταίες ημέρες σκιάζεται από τον σάλο που προκλήθηκε και τις διαμαρτυρίες εκατοντάδων Χανιωτών που αιφνιδίως είδαν τα ονόματά τους να βρίσκονται στις λίστες των "στασιαστών". Μάλιστα στελέχη της Ν.Δ. στην περιοχή, όπως ο πρώην βουλευτής και πρώτος επιλαχών κ. Μανούσος Βολουδάκης, αλλά και αντινομάρχες που πρόσκεινται στον κύριο Σαμαρά, έχουν γίνει αποδέκτες καταγγελιών, αν και ακόμα δεν έχουν εμπλακεί ενεργά στην υπόθεση.

Οι τελευταίοι, πάντως, θεωρούμενοι ως άνθρωποι του κ. Σαμαρά στην περιοχή, κλήθηκαν να δώσουν τη δική τους εκδοχή για το τι πραγματικά συνέβη και να διευκρινίσουν ποια είναι η πραγματική κατάσταση στον Νομό Χανίων μετά τις κινήσεις εντυπωσιασμού από τη μεριά των οργανωμένων οπαδών της κυρίας Μπακογιάννη.

πηγή : http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/08/blog-post_5866.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2Fhellas-orthodoxy+%28Hellas-Orthodoxy%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου