Το ίδρυμα Ροκφέλλερ οραματίζεται την « δικτατορία των ελίτ »





Παγκόσμιες πανδημίες που σκοτώνουν εκατομμύρια , υποχρεωτικές καραντίνες , αστυνομικά σημεία ελέγχου , βιομετρικές ταυτότητες , και ένας κόσμος γεμάτος από κρατικούς ελέγχους . Δεν πρόκειται για κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας , αλλά για το όραμα του ιδρύματος Rockefeller σχετικά με το πώς θα είναι ο κόσμος μας σε 15-20 χρόνια από σήμερα , κάτω από μια νέα τάξη , ελεγχόμενος από μια ελίτ .

Ιδού ένα από τα τέσσερα σενάρια για το μέλλον του πλανήτη , όπως τα περιγράφει η μελέτη του ιδρύματος Ροκφέλερ με τίτλο «Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης », που εκπονήθηκε σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Δίκτυο Επιχειρήσεων.

Με τίτλο «Κλείδωμα Βήμα» , το σενάριο απεικονίζει έναν κόσμο « πλήρους κυβερνητικού ελέγχου , απολυταρχικής ηγεσίας , με περιορισμένες καινοτομίες , και με αυξημένη οπισθοδρόμηση των πολιτών » . Μετά από μια παγκόσμια πανδημία Η1Ν1 που ξεκινάει από χήνες , και που μολύνει το 20% του πληθυσμού της γης , σκοτώνοντας 8 εκατομμύρια ανθρώπους , η παγκόσμια οικονομία σταματάει , και οι κυβερνήσεις εφαρμόζουν έκτακτα απολυταρχικά μέτρα για να ανταποκριθούν στη κρίση .

Σύμφωνα με το σενάριο : « Στη διάρκεια της πανδημίας , οι παγκόσμιοι ηγέτες έδειξαν την εξουσία τους επιβάλλοντας αεροστεγείς κανόνες και περιορισμούς , από την υποχρέωση των μασκών προσώπου έως τους υποχρεωτικούς ελέγχους σωματικής θερμοκρασίας στις εισόδους κοινόχρηστων χώρων , όπως τα σουπερ μάρκετ και οι σιδηροδρομικοί σταθμοί » .

Όμως , ακόμη και μετά το πέρασμα της πανδημίας , τα δρακόντεια μέτρα παραμένουν σε ισχύ , και μάλιστα εντατικοποιούνται , καθώς οι ηγέτες σταθεροποιούν την εξουσία τους ενώ οι πολίτες απεμπολούν εθελοντικά τη κυριαρχία και την ιδιωτικότητα τους , κάτι που οδηγεί σε έναν πιο ελεγχόμενο κόσμο , υπό την εξουσία « πατερναλιστικών κρατών » που επιβάλλουν βιομετρικές ταυτότητες για ολόκληρο το πληθυσμό . Η επιβαλλόμενη διεθνής συνεργασία μέσω κανονιστικών συμφωνιών , ανοίγει το δρόμο για μια παγκόσμια διακυβέρνηση , ακόμη και εν μέσω κάποιων δημόσιων αντιδράσεων λόγω « δηλητηριώδους εθνικισμού » .

Στο εν λόγω σενάριο εισάγεται ακόμη και ο οίκο - φασισμός , με συζητήσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων υψηλών εκπομπών , και την δια νόμου υποχρεωτική εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων σε όλα τα σπίτια .

Η επιβολή μιας κάθετης απολυταρχίας προκαλεί τριγμούς στην επιχειρηματικότητα , και η οικονομία σκοντάφτει , όμως το 2025 οι λαοί αρχίζουν να ασφυκτιούν από τον πλήρη έλεγχο και από την λήψη αποφάσεων εκ μέρους άλλων για λογαριασμό τους , οπότε και οι αντιδράσεις αρχίζουν να γενικεύονται . « Ακόμη και αυτοί που προτιμούσαν τη σταθερότητα και τη προβλεψιμότητα αυτού του νέου κόσμου , άρχισαν να δυσανασχετούν από τους πολλούς περιορισμούς και τη αυστηρότητα . Η αίσθηση πως κάτι θα συνέβαινε και θα άλλαζε τη κατάσταση για την οποία πάλεψαν οι κυβερνήσεις του κόσμου , άρχιζε να διαδίδεται παντού » , καταλήγει το σενάριο .

Το κυριότερο στοιχείο που βγαίνει από το παραπάνω σενάριο του ιδρύματος Ροκφέλερ , είναι το ότι η Κίνα δέχεται τα εύσημα , ως το ιδανικό μοντέλο για το πώς οι κυβερνήσεις θα πρέπει να αντιδρούν στις εκάστοτε κρίσεις . Τα πλέον δρακόντεια και δικτατορικά μέτρα , όπως η υποχρεωτική καραντίνα , θεωρούνται ως απαραίτητα , καθώς « σώζουν εκατομμύρια ζωές , διακόπτουν τη μετάδοση του ιού , και επιτρέπουν μια συντομότερη επανάκαμψη από την πανδημία ... » , ενώ η μη απαγόρευση των μετακινήσεων θεωρείται παράγοντας επιδείνωσης της κρίσης .

Πάντως είναι ειρωνικό πως μόλις αυτή την εβδομάδα , το ΑΡ ανέφερε ότι η κυβέρνηση της Κίνας έχει ήδη επιβάλλει ελέγχους και καραντίνες στους φτωχότερους των πολιτών της , « περιφράζοντας και κλειδώνοντας ολόκληρες γειτονιές χαμηλών εισοδημάτων , με αστυνομικούς ελέγχους όλο το 24ωρο » .

Η μελέτη του ιδρύματος Ροκφέλερ δεν αποτελεί κάποια προειδοποίηση εναντίον αυτού του είδους της τυραννίας που περιγράφει , αλλά είναι ένα σχέδιο για το πώς οι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης θα πρέπει να εκμεταλλευτούν κάποιες κρίσεις όπως οι πανδημίες και οι βίο - τρομοκρατικές επιθέσεις , προκειμένου να καταστρέψουν την κοινωνία και να τη ξαναχτίσουν υπό την αιγίδα μιας νέας τάξης , όπως αυτοί την οραματίζονται .

Η συγκεκριμένη μελέτη θυμίζει πολύ μια άλλη μελέτη του 2007, εκ μέρους του βρετανικού υπουργείου Άμυνας , που προέβλεπε πως έως το 2035, οι άνθρωποι θα είχαν εμφυτευμένα εγκεφαλικά τσιπ , πως η μεσαία τάξη θα ήταν επαναστατική , και πως η κοινωνία θα βρίσκονταν σε κατάσταση χάους και κοινωνικών αναταραχών , ως αποτέλεσμα της αυξημένης παγκοσμιοποίησης , της μετανάστευσης , και των απολυταρχικών κυβερνήσεων .

Η ανάγνωση του σεναρίου Βήμα Lock , ξεκαθαρίζει πως η καταπιεστική κοινωνία που περιγράφεται σε αυτό , δεν θεωρείται απλά ως μια απεικόνιση της κυνικότητας κάποιων κρατούντων που θα εκμεταλλεύονταν μια κρίση για να στήσουν μια αστυνομική εξουσία , ανακηρύσσοντας τους εαυτούς τους δικτάτορες , αλλά πρόκειται για μια επιβεβαίωση , πως αυτού του είδους η προσέγγιση είναι και η πιο σωστή .

Μιλάμε για την μετά - βιομηχανική κοινωνία που απαιτούν οι προεξάρχοντες της λέσχης Bilderberg , όπως είναι ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής Κομισιόν Jose Manuel Barroso . Είναι αυτό που οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης επιθυμούν διακαώς : πανδημίες , πολέμους , χάος , και κρίσεις τις οποίες αυτοί θα σχεδιάσουν και θα εκμεταλλευτούν , έτσι ώστε να εγκαθιδρύσουν μια δικτατορία υπό την ηγεσία μιας ελίτ , την ίδια ώρα που οι πολίτες θα έχουν εξαθλιωθεί , θα μαλώνουν μεταξύ τους , και θα ελέγχονται από μια εξελιγμένη τεχνολογία τύπου « Μεγάλου Αδελφού » , ανησυχώντας περισσότερο για το που θα βρουν το επόμενο τους γεύμα , από το πώς θα ανατρέψουν τους δεσπότες τους .

S.A. (Prison Planet.com)

πηγή: http://www.antinews.gr/?p=58883

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου