Έρευνα για «Μαιμού» Ελληνοποιήση στην Θεσσαλία με υπογραφή Πόπης Γερακούδη (ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΟΥ)

 Τη νομιμότητα και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου στον Άλφα Ντιαλό Φασέγγας, που ανήκει στον Παναθηναϊκό, θα εξετάσει η αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών και Αποκέντρωσης.

 Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου "Ενορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την διακρίβωση των συγκεκριμένων συνθηκών υπό τις οποίες πολιτογραφήθηκε ως Έλληνας υπήκοος, κατόπιν συμβολαιογραφικής εκούσιας αναγνωρίσεώς του ως εκτός γάμου τέκνο Έλληνα στις 7-7-10, με πράξη της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο παίκτης της ομάδας ΜΠΑΣΚΕΤ του ΠΑΟ Ντιάλλο Φασέγγας Άλφα Αγκιμπού, καθώς υπάρχουν υπόνοιες σε βάρος του για χρήση πλαστών εγγράφων και βεβαιώσεων προκειμένου να πετύχει την πολιτογράφησή του εξαπατώντας την Διοίκηση.
Το Υπουργείο Εσωτερικών είναι αποφασισμένο να εξακριβώσει τυχόν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες των οργάνων της διοίκησης που εμπλέκονται και να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση".
Ο 18χρονος παίκτης έπαιξε ήδη με εθνόσημο στο στήθος, καθώς ήταν μέλος της εθνικής εφήβων, η οποία έλαβε μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Λιθουανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου