ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ:"ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ,ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΜΕΛΑ"-ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ,ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥ ΒΙΛΑΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ,Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:

"Το ισότιμο και ομόλογο θα ήταν να γίνεται μία λειτουργία το χρόνο στο τζαμί στο Μοναστηράκι. Αν οι Τούρκοι επιθυμούν πράγματι την πλήρη λειτουργία ενός τζαμιού στην Αθήνα, η αντιπαροχή για τον Ελληνισμό είναι γνωστή: η επιστροφή της Αγίας Σοφίας στο σκοπό για τον οποίο ανεγέρθη".


'Η ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ Λαος Ή ΒΑΛΤΟΙ.

ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ;;;

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΞΗ;ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ,ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ "ΟΚ" ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ,ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ.

ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;

ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ;

ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟ Λαος;

ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ:ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΘΕΙ;ΟΙ...50 ΦΑΝΑΡΙΩΤΕΣ;

ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;

Πρέπει λοιπόν να είστε πολύ ηλίθιοι ή μάλλον,ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ,εκεί στην Καλλιρόης,για να ξεστομίζετε τέτοιες ανοησίες!

Εμείς,γι'αυτό δεν πανηγυρίσαμε προχθές που έγινε η Λειτουργία στην Παναγία τη Σουμέλα-αν και συγκινηθήκαμε όπως κάθε Έλληνας-ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΩΡΕΑΝ!

ΟΙ ΖΗΤΩΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ...ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ...ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΤΕ,ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ:

Το τζαμί χτίστηκε από τον Τούρκο βοεβόδα Τζισταράκη το 1759 με υλικό παρμένο από παλιά κτίρια. Για το μαρμαροκονίασμα των τοίχων, ανατινάχτηκε η 17η κολώνα του Ναού του Ολυμπίου Διός. Οι παλιοί Αθηναίοι πίστευαν ότι κάτω από κάθε κίονα του ναού βρισκόταν παγιδευμένη μία κατάρα, κάτι που επιβεβαιώθηκε με το ξέσπασμα λιμού στην πόλη.
 
ΠΗΓΗ:http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου