Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των διωκτικών αρχών

Για τη σύλληψη των δύο ενόπλων που λήστεψαν υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Αλόννησο

Οι δράστες διέφυγαν με φουσκωτό σκάφος από την Αλόννησο και κατευθύνθηκαν προς τη Σκόπελο, όπου εγκατέλειψαν το πλωτό μέσο. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν το φουσκωτό σε θαλάσσια περιοχή του νησιού και αμέσως κατέφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της σήμανσης για τον εντοπισμό τυχόν δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η ληστεία έγινε γύρω τις 8 το πρωί, όταν οι δύο ένοπλοι μπήκαν στο τραπεζικό υποκατάστημα στην Αλόννησο και διέφυγαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Κατά τη διαφυγή τους, όμως, έπεσαν πάνω σε φορτηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσουν τη «λεία» τους, αλλά να υποχρεωθούν να εγκαταλείψουν τη μοτοσικλέτα, αναζητώντας άλλο μέσο διαφυγής, το οποίο βρήκαν αφού ανάγκασαν με την απειλή όπλου διερχόμενο οδηγό μοτοποδηλάτου να τους δώσει το δίκυκλο.

Την ίδια ώρα, δύο αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και άνδρας του λιμενικού, επιχείρησαν να συλλάβουν τους κακοποιούς, καταδιώκοντάς τους. Οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον τους, δίχως όμως να τους τραυματίσουν, ενώ, οι αστυνομικοί δεν απάντησαν στους πυροβολισμούς.

Οι δράστες κατευθύνθηκαν σε όρμο του νησιού όπου επιβιβάστηκαν σε πλωτό σκάφος και διέφυγαν. Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους συμμετέχει και το Λιμενικό.
ΠΗΓΗ:http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου