ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ....

Τα τελευταία χρόνια συμβαίνουν γεγονότα που άλλοτε πέφτουν στην αντίληψή μας και όταν δεν συμφέρουν κάποιους, χάνονται μέσα στα σκοτάδια της ανυπαρξίας σαν να μην έγιναν ποτέ.Αυτά που θα γράψω παρακάτω θα δουν μια κάποια χαραμάδα δημοσιότητας. Θα θυμάστε όλοι την φοβερή και τρομερή τρύπα του όζοντος που απειλούσε να μας ψήσει ζωντανούς. Γράφουν λοιπόν ότι μετά από την συμμόρφωση των εταιρειών που παρήγαν τις ουσίες που κατάστρεφαν το όζον η τρύπα άρχισε να κλείνει και μέχρι το 2080 θα έχει αποκατασταθεί πλήρως.


Το επόμενο θέμα είναι αρκετά αξιοπερίεργο. Τα τελευταία χρόνια μας έχουν ρημάξει στους εμπρησμούς δασών. Αυτό το ξέρουν όλοι. Εκείνο που δεν ξέρουν είναι ότι παρόλα αυτά το ποσοστό δασοκάλυψης της επιφανείας της χώρας μας αυξήθηκε.

Δεν ξέρω αν θυμάστε το Ιούνιο-Ιούλιο του 2003. Τότε από τον Μάιο το BBC μας είχε προειδοποιήσει ότι θα καούμε εκείνο το Καλοκαίρι. Τότε έκανε κάποιο ιπτάμενο αντικείμενο δύο βόλτες στην Ελληνική επικράτεια (μία τον Ιούνιο και μια τον Ιούλιο από Καστελλόριζο με εξαφάνιση στα Ζαγοροχώρια περίπου.) και ενώ οι γύρω μας χώρες ψήθηκαν και είχαν και θύματα εμείς είχαμε ένα θαυμάσιο Καλοκαίρι. Τότε είχε εμφανισθεί και ο περιβόητος κ. Σιμόπουλος (Διευθυντής του Πλανηταρίου) και γνωμάτευσε ότι το ιπτάμενο ήταν διάτων αστέρας. Έκτοτε βέβαια τα καλοκαίρια μας δεν διακρίνονται για παρατεταμένους καύσωνες.

Φέτος η έκρηξη του Ηφαιστείου στην Ισλανδία με την ευγενή φροντίδα του HAARP γέμισε την Ευρώπη με τέφρα. Σε εμάς συμπεριφέρθηκε εντελώς περίεργα δεν το κούνησε ρούπι Νότια της συνοριακής μας γραμμής, εντελώς συμπτωματικά!!! Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το τελευταίο που προκαλεί κάποιες απορίες και έχει επισημανθεί εδώ και δύο χρόνια από τον μέσο άνθρωπο, είναι η υποκειμενική επιτάχυνση του χρόνου. Πότε μπαίνει η εβδομάδα πότε βγαίνει ούτε που το συνειδητοποιούμε. Υπάρχει ένα σταθερό φάσμα συχνότητας του πλανήτη μας που μέχρι το 1985 είχε μια σταθερή τιμή 7,83 Hz. Είχε ανακαλυφθεί και μετρηθεί το 1899 από κάποιο Schumann. Αυτή λοιπόν η σταθερά(αντήχηση Schumann) άρχισε από το 1986 να μεταβάλλεται. ΄Ηδη έχει σχεδόν διπλασιασθεί. Αυτό έχει απόλυτη σχέση με την αύξηση της συνειδητότητας μας και την προσεχή άνοδο του πλανήτη σε ανώτερο επίπεδο(κάποιοι το ονομάζουν 5η διάσταση). Έτσι προετοιμάζεται ο άνθρωπος για την νέα πραγματικότητα(Εποχή του Υδροχόου).

Σαν καταληκτική ημεροχρονολογία έναρξης αυτής της πραγματικότητας φέρεται η 21/22-12-2012 όπου θα γίνει η μεγάλη ευθυγράμμιση των πλανητών του Ηλιακού μας συστήματος με τον ¨Ήλιο και το κέντρο του Γαλαξία μας και τον αστερισμό του Τοξότη , η μετάβαση και πλήρης ένταξη θα διαρκέσει κάποια χρόνια. Θα είναι η πρώτη ημέρα του νέου μεγάλου ενιαυτού των 25920 ετών περίπου πριν ξανασυμβεί. Ο χρόνος θα επιταχυνθεί, αλλά ας μην κάνουμε τους προφήτες. Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Όποιος καταφέρει να πάρει το τραίνο θα βιώσει καταστάσεις πρωτόγνωρες. Δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος για κάποια μακρόσυρτα γεγονότα που αναμένονται να συμβούν. Ως τότε να είμαστε καλά για να υποδεχθούμε την νέα εποχή (όχι αυτήν που ευαγγελίζονται να μας επιβάλλουν οι παγκοσμιοποίησης), αλλά αυτήν που προσπαθούν να αποφύγουν.

Πηγή:http://enneaetifotos.blogspot.com/
ΠΗΓΗ:http://nemesiseoellas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου