Ο Νετανιάχου στην Ελλάδα - Σύγκρουση Mossad – διπλωματικού σώματος!

Ισραηλινός πρωθυπουργός «έσπασε» την απεργία των διπλωματικών κινητοποιώντας… τη Mossad, με αποτέλεσμα να προκληθεί διχασμός στο Ισραήλ! Τις λεπτομέρειες της άφιξης του Ισραηλινού πρωθυπουργού στην Αθήνα τις οργάνωσε η διαβόητη υπηρεσία πληροφοριών της χώρας, η Mossad, μετά από σαφείς εντολές που δέχθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο. Αντιδρώντας οι διπλωματικοί υπάλληλοι, διέκοψαν κάθε σχέση τους με τη Mossad! Οι διπλωματικοί στο Ισραήλ απεργούν προβάλλοντας αιτήματα αύξησης των μισθών τους και των επιδομάτων στο επίπεδο των εργαζομένων στη Mossad!

Η ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ΔΕΝ συμμετέχει στην προετοιμασία της επίσκεψης Νετανιάχου! Η Ελλάδα θα πρέπει να αναρωτηθεί τι είναι αυτό που κάνει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό να αψηφά τη διπλωματική υπηρεσία και να επιδιώκει πάση θυσία την άφιξή του στην Ελλάδα προς ανταπόδοση της απόλυτα επιτυχημένης επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο Ισραήλ όπου είδε αμφότερες την ισραηλινή και παλαιστινιακή ηγεσία προβάλλοντας το ρόλο που θα έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να διαδραματίζει η Ελλάδα στα μεσανατολικά δρώμενα.
Την απάντηση δίνουν σειρά δημοσιευμάτων του «defence-point.gr» το τελευταίο διάστημα για τις «μη φιλικές» δραστηριότητες της τουρκικής διπλωματίας, κάποιες εκ των οποίων, έστω και αν διαψεύδονται, αποτελούν ευθεία απειλή στην εθνική ασφάλεια του Ισραήλ που έχει πλέον αντιληφθεί ότι η στρατηγική λογική πίσω από την προσπάθεια ανάπτυξης σχέσεων και συνεργασίας, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, έπασχε δραματικά…
ΠΗΓΗ:http://greeknation.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου