Απίστευτο: Με Non Paper το ΠΑΣΟΚ διαστρέβλωσε τις εξελίξεις στην επιτροπή για τα ομόλογα!

ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΜ”Ε” ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ!
«…το ΠΑΣΟΚ πότε “αφαιρεί” από τα πρακτικά ότι δεν το συμφέρει και πότε “προσθέτει” ….εκτός πρακτικών όσα θα ήθελε να έχουν λεχθεί!!»
Με περισσό θράσος και απύθμενη ανευθυνότητα το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί για μία ακόμα φορά να παραπλανήσει την κοινή γνώμη.
Πριν καλά – καλά ολοκληρώσει την κατάθεση του ο τ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδάς στην Επιτροπή για την υπόθεση των ομολόγων, είχε κυκλοφορήσει στα δημοσιογραφικά γραφεία “non paper” με….αποκαλύψεις στην Εξεταστική!. Μόνο που τα περισσότερα από όσα αναφέρονταν ….δεν είχαν λεχθεί και δεν…υπήρχαν στα πρακτικά!!!
Κατανοητό το άγχος των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που θέλουν να «αξιοποιήσουν» μία Εξεταστική Επιτροπή για να επιδείξουν κομματικό «πατριωτισμό» ενόψει ανασχηματισμού.
Ο κ. Νικολόπουλος ρωτήθηκε για το πώς σχολιάζει την νέα αλλοίωση των λεχθέντων της συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής, με «μαιμού» ερωτήσεις Πρωτόπαππα – Σανιδά, είπε:
«Είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε την τακτική του ΠΑΣΟΚ και να δηλώσουμε ότι προβληματιζόμαστε καθημερινά μπροστά στην τόσο ωμή παραβίαση κάθε μορφής δημοκρατικής και αντικειμενικής συμπεριφοράς, στην ξεδιάντροπη παραπλάνηση ακόμη και σε αυτές τις συνεδριάσεις που όλοι οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες έχουν πρόσβαση στα πρακτικά των συζητήσεων.
Δεν τους ενδιαφέρει ούτε η πολιτική ούτε η προσωπική αξιοπιστία όπως αποδεικνύεται και με το τελευταίο περιστατικό που κατέγραψε σχεδόν όλος ο Αθηναικός Τύπος, και που το NON PAPER έφτασε σήμερα στα χέρια μας για να κατατεθεί ως «μνημείο» έλλειψης σεβασμού της δεοντολογίας στα επίσημα πρακτικά».
ΠΗΓΗ:http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου