Κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου στη Λαμία.


Στο νοσοκομείο Λαμίας νοσηλεύεται 45χρονος Λαμιώτης, που είναι το πρώτο κρούσμα στην περιοχή μας, που επιβεβαιώθηκε με τον ιό του Δυτικού Νείλου

Ο 45χρονος ασθενής στον οποίο διαγνώστηκε μετά και από εργαστηριακές εξετάσεις ο ιός του Δυτικού Νείλου, επέστρεψε πρόσφατα μετά από διακοπές στη Χαλκιδική.

Από τις 16/08, που βρισκόταν ακόμη σε διακοπές, είχε κάποια συμπτώματα, αλλά δεν έδωσε σημασία. Στις 24/08 όταν επέστρεψε στη Λαμία, επισκέφτηκε το Νοσοκομείο, για να επιβεβαιωθεί τελικά χθες, ότι έχει τον ιό του Δυτικού Νείλου .

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από τη Διοίκηση, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, έχει ενημερωθεί το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Ο 45χρονος νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική, είναι απύρετος και περισσότερο η νοσηλεία του συνεχίζεται για προληπτικούς λόγους, ενώ οι γιατροί είναι ιδιαίτερα καθησυχαστικοί.

Αξίζει να τονίσουμε ότι τα κρούσματα συνολικά έχουν φτάσει τα 165, ενώ χθες άλλο ένα άτομο έχασε τη ζωή του από τον ιό του Δυτικού Νείλου, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στους 14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου