Νεότερα απ' το σκάνδαλο Γεννηματά - Υπάλληλος της Βουλής η Γεννηματά..! Δείτε τι απαντά κ η ίδια.


Έχουμε νεότερα σχετικά με το θέμα της Φώφη Γεννηματά..

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Γεννηματά έχει αποσπαστεί απο την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στην Βουλή.. Πολύ καλά διαβάσατε..

Όπως είναι φυσικό, ως υπάλληλος της Βουλής χαίρει ευνοϊκότερης μεταχείρισης.. Επιδόματα, extra μισθούς για το άνοιγμα και το κλείσιμο της Βουλής και άλλα πολλά, σε βάρος όπως πάντα του Έλληνα φορολογούμενου..

Παράλληλα πληρωνόταν τόσα χρόνια ως.. Νομάρχης και τώρα ως Βουλευτής..

Ρε θα μας τρελάνετε εκεί στο ΠΑΣΟΚ;;;

κ. Παπανδρέου τι έχετε να πείτε για τις αργομισθίες της Γεννηματά;;;

Η απάντηση της Γεννηματά..
Η κ.Γεννηματά απαντά στα ερωτήματα που θέσαμε... μέσω του mediasoup! Η δήλωσή της, πριν από λίγο.

"Το δημοσίευμα ξεπερνά τα όρια του λαϊκισμού, είναι ανήθικο και απολύτως συκοφαντικό. Σύμφωνα με το άρθρο 81§3 του Συντάγματος και του άρθρου 43 του π.δ. 63/ 2005 οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα και άσκηση καθηκόντων οποιασδήποτε θέσης νομικού προσώπου του δημόσιου τομέα των μελών της Κυβέρνησης, των Υφυπουργών και του Προέδρου της Βουλής αναστέλλεται κατά τη.. διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων τους.

Ως εκ τούτου, όλα τα μέλη της κυβέρνησης δεν αμείβονται από την εργασία τους αλλά μόνον για την κυβερνητική θέση που κατέχουν."


Απάντηση απο Trelokouneli:
Κυρία Γεννηματα αφού είστε επαγγελματίας πολιτικός, γιατί δεν ελευθερώνετε την δημόσια θέση που κατέχεται, προκειμένου να εργαστεί κάποιος άνεργος συμπολίτης μας;;; Για λόγους και μόνο ευθιξίας θα έπρεπε να έχετε παραιτηθεί εδώ και χρόνια.. Οι θέσεις στο δημόσιο δεν είναι "καβάτζες" σε περίπτωση που δεν έχετε κυβερνητικό πόστο;;; Όσον αφορά το άρθρο του Συντάγματος που αναφέρεστε, είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζεται πως υπάρχουν ειδικές διατάξεις.. Θα επανέλθουμε..

πηγή: http://trelokouneli.blogspot.com/2010/09/blog-post_7233.html kai http://trelokouneli.blogspot.com/2010/09/blog-post_9297.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου