Σκοπεύουν να δημιουργήσουν ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ διαχείρισης του εθνικού πλούτου!!!

Το μεγάλο φαγοπότι με την κρατική περιουσία

Σε περίπτωση αποτυχίας της εταιρείας, θα μπει κάποιος στη φυλακή;

Μια εταιρία-κολοσσό ψιθυρίζεται ότι θα δημιουργήσει η κυβέρνηση και η οποία θα διαχειρίζεται όλη την ακίνητη περιουσία του δημοσίου, συνολικής αξίας άνω των 250 δις. ευρώ...



Η περιουσία του δημοσίου σήμερα ξεπερνά τα 72.000 στρέμματα ή τα 110.000 ακίνητα χωρίς να συνυπολογίζεται η περιουσία των ασφαλιστικών Ταμείων και των ΔΕΚΟ.

Η περιουσία αυτή σήμερα διακλαδίζεται σε τέσσερις κεντρικούς φορείς και περίπου 60 επιμέρους, με κεντρικό φορέα την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου που ασκεί εποπτικό ρόλο στα ακίνητα του υπουργείου Οικονομικών.

Αν συνδυαστούν αυτοί οι ψίθυροι με την βέβαιη πλέον έλευση του φανατικού με τις ιδιωτικοποιήσεις ΔΝΤ και λάβετε υπόψη σας και το στόχο του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης για έσοδα 5,7 δις. ευρώ μέσω αποκρατικοποιήσεων στην τριετία, καταλαβαίνετε τι ξεπούλημα κρατικής περιουσίας έρχεται και τι χρυσοφόρες μπίζνες θα κάνουν οι πάσης φύσεως εμπλεκόμενοι – και διαπλεκόμενοι – με το όλον θέμα.

Και... έπονται πολλά ακόμα που θα μας εκπλήξουν και θα μας εξοργίσουν. Φυσικά όχι όλους. Δυστυχώς η μεγάλη πλειοψηφία θα ασχολείται με κάποια «Τζούλια», και θα αγνοεί τις τεράστιες και τραγικές για τους πολίτες μεταβολές που θα επέλθουν.



ΠΗΓΗ:  
http://tiresias-press.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΛΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ , ΠΑΛΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΕΠΛΟ , ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ . ΟΙ ΥΠΟΛΙΠΟΙ ΑΠΟΔΟΣΗ Φ.Π.Α. ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή