Ο κόσμος αποδοκιμάζει τα κυβερνητικά (και μη) στελέχη, όπου τα βρίσκει "πέφτει" κράξιμο!

Aσυγκράτητος ο κόσμος, δεν παύει να αποδοκιμάζει τα κυβερνητικά στελέχη, όπου τα βρίσκει.

Την οργή των πολιτών και μάλιστα στην “πασοκοκρατούμενη” Κρήτη, δοκίμασε εις διπλούν ο υπουργός Απασχόλησης Ανδρέας Λοβέρδος.

Τα κανάλια για άλλη μια φορά δεν έπαιξαν τίποτα, αναδεικνύοντας την απόλυτη ταύτισή τους με την κυβέρνηση του μνημονίου!


Αρχικά, την οργή του κόσμου εισέπραξε ο υπουργός στο χωριό Κουνάβος του Ηρακλείου, όπου παραδόθηκαν είκοσι εργατικές κατοικίες.

Εκεί, εκατοντάδες παριστάμενοι γιούχαραν τον Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Γιώργος Σκουλατάκης του τα “έψαλλε” δημοσίως, εκφράζοντάς του την αγανάκτησή του για τα μέτρα της κυβέρνησης.

Αργότερα, νέο κτήριο του ΙΚΑ στο Ηράκλειο (περιοχή Εσταυρωμένου), ο Ανδρέας Λοβέρδος, στη διάρκεια (κομματικού χαρακτήρα) φιέστας για την υποδοχή του, τα άκουσε από κόσμο που έτυχε να βρίσκεται εκεί και αντιλήφθηκε την παρουσία του.

Αποτέλεσμα της κατάστασης που δημιουργήθηκε, ήταν ο... κ. Λοβέρδος να εγκαταλείψει το κτίριο από την πίσω πόρτα. Μάλιστα, κάποιος εκτόξευσε κατά του υπουργού ένα αναψυκτικό.

Κι όλα αυτά στο “πράσινο” Ηράκλειο! Φανταστείτε αλλού…


ΠΗΓΗ: 
http://tiresias-press.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ !!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ? ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή