Δίωξη με στόχο τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή

Για εν εξελίξει πολιτική δίωξη με τελική στόχευση τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή κάνουν λόγο κύκλοι προσκείμενοι στον κ. Καραμανλή μετά την απόφαση της εφέτη ειδικής ανακρίτριας να μείωσει μόνο κατά 100.000 ευρώ το εγγυοδοτικό ποσό σε βάρος του Γιάννη Αγγέλου.


Η εφέτης ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού όρισε την χρηματική εγγύηση σε βάρος του στενού συνεργάτη του κ. Καραμανλή, κατηγορούμενου στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, στα 300.000 ευρώ (από 400.000 ευρώ αρχικά). Οι συνεργάτες του τέως πρωθυπουργού επισημαίνουν πως η εμμονή σε αυτό το εξοντωτικό, προφανώς άδικο και με πλήρη περιφρόνηση στις αρχές της αναλογικότητας ύψος της εγγύησης, προσδίδει συν τοις άλλοις και εμπάθεια, τη στιγμή που ο αρμόδιος εισαγγελέας είχε προτείνει εγγύηση ύψους 60.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουν, μάλιστα, την περίπτωση της κας Μαντέλη, η οποία, όπως τονίζουν, με αποδεδειγμένα ποινικά αδικήματα, της επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ.

«Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, πολιτική δίωξη με τελική στόχευση τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή» τόνιζαν χαρακτηριστικά.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου