ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

  boreios-hpeirosΣαν κεραυνός εν αιθρία ακούστηκε η δολοφονία του Βορειοηπειρώτη στην πολύπαθη Χειμάρα. Κεραυνός εν αιθρία για αυτούς που ξεχνούν.

Είδαμε πολλούς Αλβανούς να ζουν ειρηνικά στην Ελλάδα και να φέρνουν εδώ και τα παιδιά τους. Υπάρχουν όμως και "οι άλλοι", εκείνοι που ονειρεύονται UCC και Τσαμουριά.
Καλά θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση να μην αφήσει να περάσει έτσι το θέμα, γιατί σύντομα θα  μετανοιώσει πικρά για την αδράνειά της, αφού τα λαμόγια που την πιέζουν οικονομικά και όχι μόνο, από το εξωτερικό, θα διαπιστώσουν ότι έχουν βρει ένα μικρότερο αλλά πιό ευέλικτο μοχλό πίεσης, από αυτόν της Τουρκίας. Τον μοχλό της Τσαμουριάς.
Για αυτούς που δεν γνωρίζουν να πούμε και μπορούμε να το υπογράψουμε κιόλας, ότι στη Χειμάρα και άλλες ελληνικές πόλεις της Βορείου Ηπείρου, σωβινιστές Αλβανοί απειλούν τους Έλληνες για να μην μιλούν ελληνικά.
Υπάρχουν βίντεο ντοκουμέντα για όλα τα παραπάνω. Η πιό πρόσφατη όμως θλιβερή απόδειξη είναι η δολοφονία ενός ακόμη μάρτυρα, που μαρτύρησε για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία.
Ε ρε Έλληνες, σκιές του Μεγάλου Αλεξάνδρου, συνεχίστε τον ύπνο σας.

πηγη:http://www.liako.gr/news/home.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου