Τα Chemtrails είναι μόνο μια "τρελή θεωρία συνωμοσίας '' μέχρι να κοιτάξετε απλά προς τα πάνω

Τα Chemtrails είναι μόνο μια "τρελή θεωρία συνωμοσίας '' μέχρι να κοιτάξετε απλά προς τα πάνω!Καλησπέρα σας. Είμαι πιλότος στη Π.Α. και γνωρίζω αρκετά καλά το αντικείμενο των contrails. 'Ίχνη συμπύκνωσης' ονομάζονται ελληνιστί.Παράλληλα γνωρίζω, πετώντας πάνω από 20 χρόνια στους ελληνικούς ουρανούς, πώς είναι μια τυπική κυκλοφορία αεροσκαφών.

Την 21-5-10 όμως αυτό που αντίκρυσα στον ουρανό του Ν.Αττικής ήταν πολύ περίεργο και έξω από τα συνηθισμένα.

Ήταν απόγευμα και είδα μια ταυτόχρονη κίνηση σε πολλά επίπεδα πτήσης και φανερά εκτός αεροδιαδρόμων,αεροσκαφών τα οποία σε πολλές περιπτώσεις πετούσαν και ως ζευγάρι σε μικρή απόσταση μεταξύ τους,αφήνοντας από πίσω τη γνωστή ''ουρά''.Μετά από 1 ώρα περίπου είχε δημιουργηθεί στον ουρανό ένα(Δείτε το βίντεο)...

συμπαγές νέφος (γνωρίζω ότι τα ίχνη συμπύκνωσης διαλύονται μετά από λίγο και είναι αδύνατο να δημιουργήσουν κάτι τέτοιο).
Χωρίς να έχω ακούσει κάτι για τα chemtrails,με ενα πρόχειρο ψάξιμο στο διαδίκτυο συνδίασα αυτά που είδα με αυτά που διάβασα και πείστηκα ότι κάτι συμβαίνει.Αυτά από κάποιον που δεν είναι φυσικός ή επιστήμονας αλλά χρήστης του εναέριου χώρου...

Απ' ότι γνωρίζουμε, είναι η πρώτη φορά (πρώτο βίντεο)που γίνεται τέτοιου είδους κινηματογραφική λήψη από αέρος, και μάλιστα από τόσο κοντινή απόσταση.
Πρόκειται για την πλέον αδιαμφισβήτητη απόδειξη των chemtrail που έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής..


Από το EL GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου