Η Κάρτα του Πολίτη( του θηρίου) μέχρι το τέλος του 2011.



11 Σεπτεμβρίου!H ημέρα που σηματοδότησε την αρχή της επιθετικής πολιτικής της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", η οποία με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης ,"έβαλε μπροστά" τον μηχανισμό ανάδυσης απο τα σκοτάδια της "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ".

Μετά ήλθε η τρομοκρατία της γρίππης και πριν ακόμα αποδειχθεί ότι επρόκειτο περί απάτης, στην οποία συμμετείχαν κυρίως παγκόσμιοι οργανισμοί ,ήλθε το τρομοκρατικό χτύπημα της σιωνιστικογεννούς "παγκόσμιας οικονομικής κρίσης" το οποίο έδωσε και τη χαριστική βολή στον ήδη ταλαιπωρημένο και τρομοκρατημένο κόσμο.

Ήταν "ηλίου φαεινότερον" ότι οι αντίχριστες δυνάμεις της "Νέας Εποχής" και του σιωνισμού, είχαν ολοκληρώσει τον "προπαρασκευαστικό βομβαρδισμό" των λαών και ήδη είχαν ξεκινήσει να υλοποιούν την ανάδειξη της "παγκόσμιας κυβέρνησης".

Για τους Έλληνες η 11 Σεπτεμβρίου, θα μείνει στην μνήμη ως η ημέρα που ο πρωθυπουργός τους, υπο το πρόσχημα της αναγκαίας "επανίδρυσης του κράτους" ,άνοιξε ουσιαστικά τις "πόρτες και τα παράθυρα" για να μπεί ο δύσοσμος αέρας του σιωνιστικού "παγκόσμιου κράτους".

Περιέγραψε τα μικρά "αντίδωρα" ως εύγεστες καλοψημένες "φρατζόλες" και έθεσε ως ζήτημα "πρώτης προτεραιότητας" την ολοκλήρωση της "¨ηλεκτρονικής διακυβέρνησης".

Δήλωσε με σαφήνεια ότι μέχρι το τέλος του 2011 οι αστυνομικές ταυτότητες θα είναι πλέον παρελθόν και ο Έλληνας πολίτης θα είναι υποχρεωμένος να έχει στη θέση τους την "Κάρτα του Πολίτη" στην οποία, όπως χαρακτηριστικά τόνισε , "ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ":


«.. θέλω να ανακοινώσω ότι θα πάρω πρωτοβουλία με τους κοινωνικούς εταίρους, να καταρτίσουμε έναν Χάρτη Κοινωνικών Δικαιωμάτων, έναν Χάρτη που θα αλλάζει το τοπίο του προνοιακού μας συστήματος. Θα το εκσυγχρονίσει και θα εγγυάται την ισότητα των δικαιωμάτων για όλους και τα ελάχιστα κοινωνικά δικαιώματα, που θα επιτρέπουν και μια αξιοπρεπή ζωή, αλλά και μια δημιουργική συμμετοχή του πολίτη. Αυτά τα δικαιώματα θα αποτυπώνονται στην Κάρτα Πολίτη. Δικαίωμα στη σύνταξη, δικαίωμα στην εκπαίδευση, δικαίωμα στην επανακατάρτιση, στο επίδομα αναπηρίας, στο βιβλιάριο υγείας. Όλα θα αποτυπώνονται στην Κάρτα Πολίτη. Σπάζοντας τη δαιδαλώδη γραφειοκρατία, αξιοποιώντας ορθολογικά τα χρήματα αυτά, που υπάρχουν - και ναι, όταν κάνει κανείς ορθολογική διαχείριση χρημάτων, βρίσκει χρήματα και γι’ αυτούς τους πολύ σημαντικούς στόχους - προχωράμε στην Κάρτα Πολίτη.»

Αυτή η σύγχρονη ηλεκτρονική χειροπέδα θα αντικαταστήσει σχεδόν τα πάντα.

Ταυτότητα ,βιβλιάρια υγείας,διαβατήρια, πιστωτικές και τραπεζικές κάρτες,κάρτα διοδίων, εισητήρια και ότι άλλο μπορείτε να φαντασθείτε .

Θα είναι τόσο "απαραίτητη" όσο απαραίτητο θα είναι και το χάραγμα τον καιρό του αντιχρίστου(666), αφού χωρίς αυτήν δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε ,να πουλήσουμε ,να εργαστούμε ,να μετακινηθούμε ,να νοσηλευθούμε και γενικά να έχουμε οποιαδήποτε παρεχόμενη υπηρεσία.

Ο κ. Παπανδρέου σκέπασε με μπόλικη ζάχαρη όλο αυτό το άθλιο κατασκεύασμα της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" και της "Κάρτας του Πολίτη" και παρουσίασε τις θνησιγενείς και εύκολα μεταβλητές "ευκολίες" που θα προκύψουν απο αυτήν ως μοναδικά οφέλη, ενώ απέκρυψε επιμελώς όλες τις τραγικές συνέπειες απο την παραλαβή και την εκτεταμένη χρήση της .
πηγή: http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου