95% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ !!! ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Μεσημεράκι Σαββάτου στο στάδιο του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, στις εργασίες του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Σε πηγαδάκι αλλά με αυστηρώς περιορισμένο ακροατήριο (βλέπε «κολλητάρια»), υπουργός, ο οποίος βλέπει την πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση, είπε με μπόλικη δόση κυνισμού και ειρωνείας χωρίς να προσέξει ποιός βρισκόταν πίσω του :«Στην Ελλάδα υπάρχουν έξυπνοι άνθρωποι σε ποσοστό 5%-6%, εμείς απευθυνόμαστε στους υπόλοιπους, στους ηλιθίους». Εκτός από τον υπουργό, ο ένας από τους τρείς (άνδρες όλοι) που είχαν δημιουργήσει το πηγαδάκι, είναι γνωστοί στον συνεργάτη της Φ. και ας μην διανοηθεί κάποιος να μπεί στον κόπο για διαψεύσεις ἤ δικαιολογίες του τύπου δεν εννοούσα αυτό κλπ. Αυτή είναι λοιπόν η γνώμη των κυβερνητών μας για τους υπηκόους τους;
Μα σίγουρα ΝΑΙ. Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλει μια κυβέρνηση μέτρα οικονομικής εξόντωσης, μέτρα δολοφονικά για την αξιοπρέπεια του πληθυσμού, μέτρα που σε καμία περίπτωση δεν ήταν αναγκαία παρά μόνον για την εξυπηρέτηση των υπερατλαντικών αφεντικών της και να υπάρχουν ευφυείς πολίτες που θα την χειροκροτούν.

Σε δύο μήνες θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη δημάρχων και περιφερειαρχών. Εύχομαι και ελπίζω οι Έλληνες πολίτες να αποδειχθούν έξυπνοι σε ποσοστό 95% και οι ηλίθιοι να περιοριστούν στο 5%, διαψεύδοντας τον υπουργό του ΠΑΣΟΚ, αλλά το κυριώτερο να στείλουν πίσω από εκεί που ήρθαν, η κυβέρνηση του μνημονίου και ο πρωθυπουργεύων υιός της Μαργαρίτας.
πηγή: http://filotimia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου