Παπάς - πιστολέρο απήγαγε επιχειρηματία

Παπάς - πιστολέρο απήγαγε επιχειρηματία

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν στην Κρήτη, με πρωταγωνιστή έναν… παπά! Το πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε προχθές το βράδυ στην κεντρική πλατεία των Μοιρών στο Ηράκλειο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.


Και όπως φαίνεται, τα ράσα σίγουρα δεν κάνουν τον παπά, αφού η «ιερή» του αμφίεση δεν τον εμπόδισε να πάρει ένα καλάσνικοφ και μαζί με τον επίσης ένοπλο 33χρονο αδερφό του, να απαγάγουν έναν 52χρονο ελαιοχρωματιστήαπό το καφενείο στο οποίο καθόταν.

Η ιστορία έχει ως εξής: ο 37χρονος παπάς, ως «άνθρωπος του θεού» που είναι, αποφάσισε να βοηθήσει τον «πλησίον» του- στην προκειμένη περίπτωση τον αδερφό του-, ώστε να λύσει τις διαφορές που είχε με τον 52χρονο ελαιοχρωματιστή.

Αρχικά, τον αναζήτησαν σπίτι του αλλά επειδή απουσίαζε ζήτησαν το κινητό του από τη σύζυγο του, δήθεν γιαεπαγγελματικό ραντεβού. Ο ελαιοχρωματιστής τους είπε σε ποιο καφενείο καθόταν και πήγαν να τον βρουν.

Ο ιερέας που φορούσε πολιτικά ρούχα, έφτασε μαζί με τον αδερφό του στην κεντρική πλατεία με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Αφού εντόπισαν το «θύμα» τους, έκαναν νόημα στον 52χρονο  να πλησιάσει στο αυτοκίνητο. Εκείνος, αντιλαμβανόμενος τις άγριες διαθέσειςτους αρνήθηκε και έτσι άρχισε το πιστολίδι.

Πρώτος άρχισε να πυροβολεί ο αδερφός του ιερέα στο έδαφος, ενώ ο ιερέας πυροβολούσε στον αέρα. Αμέσως μετά, απήγαγαν τον ελαιοχρωματιστή και αφού τον χτύπησαν με τα κοντάκια των όπλων στο δεξί μάτι και στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον παράτησαν στην περιοχή των Πιτσιδίων, του πήραν το κινητό,  και τον προειδοποίησαν να μην πάει στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που είναι σίγουροι για την ταυτότητα των δραστών και τους αναζητούν, έχουν πάρει το περιστατικό «πατριωτικά» καθώς όπως λένε: «Αυτό που συνέβη δεν έχει προηγούμενο. Δεν μπορούμε  να το πιστέψουμε. Θα μπορούσαν να έχουν τραυματιστεί άνθρωποι. Αυτό δεν θα μείνει έτσι».

Σίγουρα πάντως πρόκειται για ένα περίεργο περιστατικότου οποίου η αστυνομία αναζητά το κίνητρο
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου