ΕΒΕΑ: Επιστολή στον πρωθυπουργό για τις κινητοποιήσεις των μεταφορέων

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό της χώρας Γεώργιο Παπανδρέου για το μείζον πρόβλημα που έχουν προκαλέσει στην αγορά οι κινητοποιήσεις των μεταφορέων απέστειλε σήμερα Τετάρτη ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Μίχαλου:

«Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Απευθυνόμαστε σε εσάς, για την επίλυση του τεράστιου προβλήματος που έχει προκληθεί στην αγορά, από τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των μεταφορέων, εκτιμώντας ότι τα καθ` ύλην αρμόδια υπουργεία για την εφαρμογή των νόμων του κράτους, επιδεικνύουν καταστροφική ολιγωρία.

Είναι πλέον αναγκαία η δική σας προσωπική παρέμβαση και ανάληψη ευθυνών, ώστε να μπει τέλος στην τεράστια ταλαιπωρία του επιχειρηματικού κόσμου και του καταναλωτικού κοινού.

Δεν μπορεί, ένας ολόκληρος λαός να είναι όμηρος μιας ολιγάριθμης επαγγελματικής τάξης, από τη στιγμή μάλιστα που προηγήθηκε διάλογος και υπήρξαν δεσμεύσεις από μέρους της Κυβέρνησής σας, για ικανοποίηση σημαντικών αιτημάτων του κλάδου των μεταφορέων.

Δεν μπορεί, εν μέσω της μεγαλύτερης κρίσης, οι αρμόδιοι για την εφαρμογή των νόμων, να αδρανούν, θέτοντας έτσι προσκόμματα στη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το οικονομικό επιτελείο αρμόδιο για την αγορά, αλλά και το σύνολο των επιχειρήσεων και του ελληνικού λαού, για την άμβλυνση των προβλημάτων και την επιστροφή σε αναπτυξιακή πορεία.

Σας καλούμε να αναλάβετε προσωπικά την ευθύνη, για τη δραστική και άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.

Είναι ζήτημα επιβίωσης για τις επιχειρήσεις αλλά και ηθικής τάξης για το ελληνικό κράτος, η εφαρμογή των νόμων προς πάσα κατεύθυνση».
πηγή: http://www.capital.gr/News.asp?id=1056090

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου