Παραιτήθηκε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου και όρισε τον αντικαταστάτη του!


■Από αύριο η χώρα θα βαδίζει με... αναπληρωτή πρωθυπουργό!
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο… πρωθυπουργός όρισε αναπληρωτή … πρωθυπουργό τον Γ. Ραγκούση με απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγο. Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι ότι προβλέπει ακόμη και εκχώρηση νομοθετικών δικαιωμάτων στον κ. Ραγκούση, δηλαδή μπορεί να παράγει νομοθετικό έργο χωρίς να χρειάζεται το πράσινο φως από τον Γ. Παπανδρέου.

Δύο πράγματα συμβαίνουν σ’ αυτή την περίεργη υπόθεση που αναμένεται να σηκώσει θύελλα:

1.Ή ότι ο Γ. Παπανδρέου μας εγκαταλείπει σιγά – σιγά και ετοιμάζεται να πιάσει αλλού λιμάνι (ΟΗΕ π.χ.).
2.Ή θα λείπει τόσο καιρό από την Ελλάδα που πρέπει κάποιος να είναι πρωθυπουργός.
Φυσικά, ολοκληρώθηκε και το “καπέλωμα” στον Θ. Πάγκαλο ο οποίος ήλπιζε ότι θα γινόταν πρωθυπουργός, όταν θα έλειπε ο πραγματικός, αλλά τώρα χάνει κι αυτό.

Φυσιολογικά, ακολουθούμε τις "νόρμες" του ΔΝΤ, που συνηθίζει να "ορίζει" πρωθυπουργό σε οποιαδήποτε χώρα εισέρχεται. Ο Γιώργος Παπανδρέου από σήμερα είναι "τύποις" πρωθυπουργός, αφού αφαίρεσε από τον εαυτό του όλες τις αρμοδιότητές του. Ο φόβος για τα επερχόμενα, τελικά, ίσως να είναι μεγαλύτερος από την τραγικότητα των όσων κατάφερε με την πολιτική του παρουσία στο Μαξίμου και οι τεράστιες πρωθυπουργικές ευθύνες αύριο (κατά την "απονομή" των ευθυνών) θα βαρύνουν τον κύριο Ραγκούση. Πολιτικός ελιγμός ή ευθυνοφοβία;
Το μέλλον θα δείξει...





πηγή: http://www.antinews.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΓΟΡΓΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ Ο ΓΑΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή