Διαστροφή χωρίς όρια. Φρίκη με ανήλικα παιδιά!

Διαστροφή χωρίς όρια. Φρίκη που δεν τη χωρά o ανθρώπινος νους! Πίσω από τις κλειστές πόρτες του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ρόδου εκδικάστηκε μια πρωτοφανής ιστορία. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε η μάνα-τέρας που επέτρεπε στον φίλο της να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά τα τρία ανήλικα παιδιά της! Δίπλα της καθόταν ένας 29χρονος Ροδίτης ο οποίος ανάγκαζε τους τρεις ανήλικους γιους της 45χρονης να επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια μεταξύ τους, με την καθοδήγηση του ίδιου και την ανοχή της μητέρας τους!


Η υπόθεση, που έχει συγκλονίσει τη Ρόδο, διαδραματίστηκε το 2005 και το 2006, όταν τα τρία αγοράκια ήταν από 10 μέχρι 13 ετών, και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου. Κατά τη διάρκεια της δίκης, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, τόσο ο 29χρονος ο οποίος αντιμετώπιζε την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκων που έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους, όχι όμως και το 13ο, όσο και η 45χρονη γυναίκα που κατηγορούνταν για απλή συνέργεια σε βαθμό πλημμελήματος αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες που τους καταλογίζονταν.

Παρ’ όλα αυτά, το δικαστήριο δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς που πρόβαλλαν, με αποτέλεσμα να καταδικάσει τον 29χρονο σε ποινή κάθειρξης 8 ετών και τη 45χρονη σε ποινή φυλάκισης συνολικά 5 ετών, με την έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και το ζευγάρι να αφεθεί ελεύθερο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», έχει αφαιρεθεί από τη μητέρα η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών της (το τρίτο έχει πλέον ενηλικιωθεί) και αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται σε ιδρύματα. Τα παιδιά προσπαθούν με «νύχια και με δόντια» να επουλώσουν τις πληγές που άνοιξε στις ψυχές τους η ίδια τους η μάνα, με τη βοήθεια των ειδικών.

Στο μεταξύ, η τοπική κοινωνία της Ρόδου προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ, καθώς αυτό που έχει προκαλέσει περισσότερο το κοινό αίσθημα δεν είναι η αρρωστημένη δράση του νεαρού άντρα, όσο η ασυγχώρητη συμπεριφορά της μητέρας των τριών παιδιών, η οποία δεν έκανε τίποτα για να προστατέψει τα αγγελούδια της και να βάλει τέρμα στις αρρωστημένες ορέξεις του συντρόφου της.

Η μάνα-τέρας δεν κατήγγειλε ποτέ την κακοποίηση των παιδιών της στις αρχές. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η φρικιαστική υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη ύστερα από καταγγελίες που έκαναν άτομα από το συγγενικό περιβάλλον των παιδιών και από γείτονες, που είχαν αντιληφθεί ότι κάτι περίεργο συνέβαινε μέσα στο σπίτι της οικογένειας.

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που ο 29χρονος κάθεται στο «σκαμνί», αφού για παρόμοια υπόθεση είχε απασχολήσει και το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω. Πέρσι είχε καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ασέλγεια και αποπλάνηση ενός ανήλικου κοριτσιού.

Ωστόσο στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκαν ούτε η μητέρα αλλά ούτε και η ανήλικη, γι’ αυτό το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία από κακούργημα σε πλημμέλημα, και καθώς δεν υπήρχε έγκληση από την οικογένεια τού παιδιού για την κατηγορία αυτή, έπαυσε εφ’ όρου την ποινική δίωξη για τον -τότε- 28χρονο. Και αυτή η υπόθεση είχε πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης ύστερα από καταγγελία που έγινε από άτομο το οποίο ανήκε στο συγγενικό περιβάλλον του ανήλικου κοριτσιού, με αποτέλεσμα να ασκηθεί στη συνέχεια ποινική δίωξη σε βάρος του Ροδίτη.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου