Πολιτικοί προετοιμάζουν τη φυγή τους από την χώρα;



Αγοράζουν σπίτια στο εξωτερικό και ψάχνουν για προσωπικές φρουρές φύλαξής τους...!
Kι όμως στα σαλόνια είναι κοινό μυστικό: Η χώρα μπαίνει σε φάση χρεοκοπίας απο στιγμή σε στιγμή, μέσα σ έναν ωκεανό ατιμωρησίας των εκτελεστών της, οι οποίοι αφού παρελάσουν απο τις Εξεταστικές της Βουλής, πάνε να γλεντήσουν τα κλεμμένα.
Ολο και πιο συχνά κορυφαίοι διεθνείς αναλυτές κάνουν λόγο για την επερχόμενη χρεοκοπία.
Ολο και πιο συχνά το διαψεύδουν οι δικοί μας, όπως διέψευδαν και τη προσφυγή στο ΔΝΤ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" κορυφαίοι Έλληνες πολιτικοί-όταν λέμε κορυφαίοι το εννοούμε- και εκατοντάδες επιχειρηματίες αγοράζουν σπίτια σε διάφορες χώρες του Εξωτερικού για την επόμενη μέρα της χρεοκοπίας!

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για επένδυση, όπως στις πρόσφατες αγοραπωλησίες του Λονδίνου, αλλά για κανονικό σχέδιο απόδρασης που περιλαμβάνει τα πάντα: Από τα κολλέγια των παιδιών ως την εξεύρεση προσωπικής φρουράς στην αλλοδαπή!

Κάποιοι μάλιστα απο τους σεσημασμένους υπουργούς του Καραμανλή, έχουν δώσει τις σχετικές εντολές σε μεγάλα γραφεία-εταιρείες, οι οποίες αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου την μετοίκηση!

Στους επιχειρηματίες είναι πιο εύκολα τα πράγματα, καθότι ο ένας μετά τον άλλο στο μιλητό βρίσκουν τη λύση που να εξυπηρετεί και τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα!

Tα καθάρματα εγκαταλείπουν τη χώρα που βουλιάζει και γίνεται Αργεντινή....



πηγή: http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου