Μάχη αστυνομικών με δουλεμπόρους στην εθνική οδό - Αφόπλισαν αστυνομικούς και πήραν φορτηγό με 50 λαθρομετανάστες!

- Προσπάθεια να σωθεί το γόητρο της αστυνομίας
- 'Αφαντο μέχρι στιγμής το φορτηγό
- Τους είχαν στήσει ενέδρα και έπεσαν πυροβολισμοί

Ολόκληρο φορτηγό με 50 λαθρομετανάστες που είχαν εντοπίσει νωρίτερα "έχασαν" μέσα από τα χέρια τους αστυνομικοί οι οποίοι έπεσαν σε ενέδρα πιθανότατα δουλεμπόρων στον Ασπρόπυργο.

Η επιχείρηση-φιάσκο

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για μεγάλο κύκλωμα που διακινεί λαθρομετανάστες, αποφάσισαν έτσι να στήσουν επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Το φορτηγό με τους λαθρομετανάστες εντοπίστηκε στην Κορινθία και ξεκίνησε η παρακολούθησή του. Οι δράστες όμως κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και έτσι ο οδηγός του φορτηγού στις 23.20 σταμάτησε και έφυγε τρέχοντας εγκαταλείποντας φορτηγό και 50 λαθρομετανάστες.

Αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών επιβιβάστηκαν στο φορτηγό για να το οδηγήσουν στις εγκαταστάσεις του στην Πέτρου Ράλλη, όμως λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά έπεσαν σε ενέδρα.

Στο ύψος του Ασπροπύργου, όμως, δύο άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, τούς έκλεισαν τον δρόμο, πυροβολώντας στον αέρα, ακινητοποίησαν τους αστυνομικούς και αφού τους κατέβασαν από το φορτηγό, τους πήραν τα όπλα.
Μετά από καταδίωξη κοντά στον Ασπρόπυργο εντοπίστηκε ο ένας από τους δράστες, ένας ιρακινός και συνελήφθη αφού το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και τα όπλα των αστυνομικών.

Ο δεύτερος δράστης και... το φορτηγό έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης!
ΠΗΓΗ:http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου