Δεν σταματούν οι ληστές με τίποτα

Στο Αιγάλεω, συμβολή των Λεωφ. Κηφισού και Καβάλας, (4) άγνωστοι δράστες, με την απειλή μαχαιριού και όπλου, αφαίρεσαν από αλλοδαπό το χρηματικό ποσό των 360€ και προσωπικά του έγγραφα. Δράστες διέφυγαν με (2) μοτ-τα και αναζητούνται.
Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Αχαρνών και Αγορακρίτου, ομάδα (10) άγνωστων δραστών, με χρήση σωματικής βίας, τραυμάτισαν ελαφρά αλλοδαπό και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.000€ και προσωπικά του έγγραφα -αντικείμενα. Δράστες αναζητούνται.
Στη Νίκαια, συμβολή των οδών Εφέσου και Γέμελου, (5) άγνωστοι δράστες, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ημεδαπό το κινητό του τηλέφωνο. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, πλατεία Βικτωρίας, (4) άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριών και όπλου, αφαίρεσαν από αλλοδαπή το χρηματικό ποσό των 600€ και προσωπικά της αντικείμενα. Δράστες αναζητούνται. Προανάκριση ενεργεί το Τ.Α. Αγ. Παντελεήμονα.
Στην Αθήνα, (3) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ημεδαπή την τσάντα της, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα - αντικείμενα. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, συμβολή της Λεωφ. Αθηνών και Αντιγόνης, (3) άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από οδηγό ταξί άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.
πηγη:http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου