Αγωγή κατά του μνημονίου κατέθεσαν οι Αστυνομικοί!!!


  • Αγωγή κατά του Μνημονίου κατέθεσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. Υπογράφουν 100 μέλη και προκαλεί μείζον θέμα για τα σώματα ασφαλείας
Αγωγή κατά του Μηνημονίου κατέθεσε σήμερα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. Υπογράφεται από 100 εκλεγμένα μέλη της και σύμφωνα με τους εκπροσώπους της αναμένεται να ακολουθήσει και δεύτερη στην οποία θα συμμετέχει το σύνολο των 16.000 μελών της Ένωσης.
"Η κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες προχώρησε σε περικοπές επιδομάτων και κατάργηση δώρων, πολιτική ευθέως αντισυνταγματική. Οι περικοπές εισοδήματος και οι καταργήσεις των δώρων ουδεμία προοπτική εξόδου από την κρίση δίνουν. Η αγωγή πέραν της διεκδίκησης, κατατίθεται για να λειτουργήσει και ως ανάχωμα σε τυχόν μελλοντικές αρνητικές διαθέσεις της κυβέρνησης" αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.
Την ίδια στιγμή, ο περιπλανώμενος κοσμοπολίτης πρωθυπουργεύων Γιώργος Παπανδρέου, δήλωσε πως "όσο είναι η τρόϊκα εκλογές δεν θα γίνουν", δίνοντας έτσι ένα σαφές στίγμα πως η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή και πως ο ίδιος είναι ο εκπρόσωπος των δυνάμεων κατοχής. Φυσικά, αυτή η τραγική δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου μπορεί να θυμίζει σε πολλούς καθεστώτα τύπου Βόρειας Κορέας, αλλά πρέπει να επισημανθεί πως αυτή είναι μόνο η αρχή του φασισμού που αυτή τη στιγμή κατοικοεδρεύει στο Μαξίμου και επισημοποιεί τις φασιστικές αποφάσεις του στην Βουλή των Ελλήνων.
Η Δημοκρατία έχει σαφέστατα απέλθει από την χώρα. Και αυτό οφείλουν να το κατανοήσουν όλοι. Και η αγωγή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κατά του μνημονίου, δείχνει πως έχει ήδη επέλθει εκτροπή του πολιτεύματος και πως ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένας μικρός, άβουλος αλλά ταυτόχρονα και αδίστακτος δικτάτορας που θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στη θέση του, αλλά και για να εξασφαλίσει την με πλήρη ασφάλεια έξοδό του από την χώρα, όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή. Γνωρίζει και ο ίδιος πως δεν έχει πολιτικό μέλλον και ευελπιστεί πως θα έχει τουλάχιστον μέλλον... Ίσως να ελπίζει στα τρία αεροσκάφη που βρίσκονται στο Ελευθέριος Βενιζέλος και είναι έτοιμα για πτήση, ανά πάσα στιγμή, όπως μας αναφέρουν οι πληροφορίες μας.
Προσωπικά, πολύ φοβάμαι πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα διστάσει να παίξει όλα τα "χαρτιά" του, προκειμένου να παραμείνει το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία. Και σε αυτά τα χαρτιά βρίσκονται δύο πολύ σοβαρές περιπτώσεις: Η χρήση της EUROFORCE (Ειδική δύναμη καταστολής εξεγέρσεων με δυνατότητα χρήσης έως και θανατηφόρου βίας) και ο γείτονας Ερντογάν που ίσως θελήσει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, ιδιαίτερα εάν κάποιοι φροντίσουν να του ανοίξουν κάποια κερκόπορτα... Απευχόμενοι τα χειρότερα ας ελπίσουμε πως στο μυαλό του Γιώργου Παπανδρέου θα επικρατήσει η λογική και το πραγματικό εθνικό συμφέρον της Ελλάδας και όχι κάποιας άλλης πατρίδας...
Κωνσταντίνος

ΠΗΓΗ: http://kostasxan.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου