ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ

Πριν λίγα λεπτά στο μπλογκ έφτασε ένα έγγραφο φωτιά,σχετικά με τις κάρτες του πολίτη  Με λίγα λόγια αναφαίρετε  ποιες εταιρίες θα αναλάβουν την έκδοση τους.το έγγραφο αναφέρεται με την λέξη εμπιστευτικό και ακολουθεί η σύμβαση με κάθε λεπτομέρεια σε όρους της συμφωνίας καθώς και σε τεχνικά θέματα.ΕΠΙΣΗΣ : Αναφέρει οτι κανένας εργαζόμενος απο τις 2 εταιρίες δεν πρέπει να γνωρίζει για την σύμβαση αυτή !!!!Δυστυχώς δεν μπορούμε να το ανεβάσουμε στο μπλογκ ,αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι η μια εταιρία είναι Γαλλικών ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!!!!

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ !



Η παρούσα Σύμβαση (η «Συμφωνία») τεκμηριώνει την επιχειρηματική σχέση μεταξύ της ........... μία εταιρεία που έχει οργανωθεί υπό τους νόμους της Γαλλίας με κεντρική έδρα εις τήν Οδό............. – Γαλλία («ο Πελάτης») καί της εταιρείας ........ μία εταιρεία που ιδρύθηκε και οργανώθηκε υπό τους νόμους τής Ελλάδος με εγγεγραμμένη έδρα εις τήν οδό...........Αθήνα, Ελλάς......., και περιγράφει τούς όρους και τις συνθήκες κάτω από τους οποίους η....... θα εκτελεί τις περιγραφόμενες υπηρεσίες γιά τον Πελάτη. Οι υποχρεώσεις τής ........οι οποίες περιγράφονται σε αυτό το συμφωνητικό θα εκτελούνται από την..... Όλες οι αναφορές στην ........ καί τον Πελάτη θα αναφέρονται στην παρούσα Σύμβαση μεμωνομένα ως «ο συμβαλλόμενος» και μαζί ως «οι συμβαλλόμενοι»...................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου