Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗ ΜΠΟΥΡΚΑ


Μιλήσαμε για ξεφτιλισμένους πολιτικάντηδες, για ξεπουλημένους μαυρογιαλούρους που βγήκανε στη γύρα για καμιά ψήφο, για ευνουχισμένους καιροσκόπους που τα δίνουν όλα για ένα δημαρχιλίκι και να που ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο κάπηλος του Ελληνικού Εθνικισμού δηλώνει ξεδιάντροπα ότι ...τάσσεται ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ!





Δε προλάβαμε να τα γράψουμε
και ο ψηφοζήτουλας τη πέταξε τη μπούρκα!



Αυτός που υποτίθεται μιλά για ...λαθρομετανάστευση και μουσουλμανικά γκέτο στις γειτονιές της Αθήνας που δηλώνει ότι θα ..."απελευθερώσει" ενώ συναινεί για την επέκταση της λαθροεισβολής με τη νομιμοποίηση και λατρευτικού χώρου...!
Αυτός που στέλνει τους ανυποψίαστους πιτσιρικάδες του στον Άη Παντελεήμονα δήθεν για να υπερασπιστούν τους αθηναίους από τους μουσουλμάνους εισβολείς των γειτονιών τους ενώ καταλήγουν στα κρατητήρια της Γ.Α.Δ.Α (oι πιτσιρικάδες, όχι οι ...μουσουλμάνοι)....!
Αυτός που γίνεται κώλος και βρακί με την Ορθόδοξη Εκκλησία για να αποσπάσει τη ψήφο κανενός εύπιστου καλογήρου ή και την ενίσχυση από τη σύνταξή του ενώ εκδίδει παγανιστικά ποιήματα κλείνοντας το μάτι και στους χλαμυδοφόρους...!
Αυτός ο σαπιοκοιλιάς ανεπάγγελτος που κανένας δε ξέρει πως γεμίζει το σκατοζέμπιλό του και πως ταίζει γυναίκα και κόρη εδώ και τριάντα -τουλάχιστο- χρόνια!

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ
ΝΕΟ-ΑΛΑΒΑΝΟ!

ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ

ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

TO ΓΝΩΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!
Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου