1 ΕΚΑΤ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΝΟΜΙΜΟΙ" ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!


Που είσαι ρε Παυλόπουλε.....Μεγάλε ακαδημαικέ;

Που κρύφτηκες ή σε...κρύψανε οι "κεντροδεξιοί" πολιτικοί απατεώνες;
Νομίζεις πως ξεχάσαμε τις "διαβεβαιώσεις" σου για τον αριθμό της λαθρομεταναστευτικής σαβούρας που μας κουβάλησες;
Νομίζεις ότι ξεχάσαμε τις ευχαριστίες σου προς τους "ανθρώπους χωρίς πατρίδα" που πλημμύρισαν την χώρα και εκτίναξαν την εγκληματικότητα,που συντέλεσαν στην αύξηση της ανεργίας και την αύξηση των εσόδων των καθε λογής μεγαλοεργολάβων διαπλεκόμενων επιχειρηματιών;
Που είσαι να γελάσουμε με τις "πανεπιστημιακές" αναλύσεις σου (κρίμα στους φοιτητές σου).
250 χιλ. μας έλεγες ότι ήταν οι ξένοι στην Ελλάδα και γελούσες μα αυτό το ηλίθιο χαμόγελο με αυτούς που φώναζαν πως ήταν εκατομμύρια!!!
Τι γραφικούς...Τι εθνικιστές (ως κατηγορία)....Τι ρατσιστές έλεγες συλλήβδην όλους όσους προσπαθούσαν να ξεσκεπάσουν την "κεντροδεξιά" βλακεία σου που έφτασε στο σημείο να είναι υπεύθυνη που η πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους έγινε παρανάλωμα του πυρός και παραδόθηκε στο πλιάτσικο και την αναρχία των προστατευομένων σου.
Στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας κραύγαζες....Μιας υπηρεσίας που μετά τις εκλογές λόγο μάλλον της "φερεγγυότητας" των στοιχείων της ανασυστάτηθηκε αφού πρώτα με σύμμαχο τις πρώην κυβερνήσεις είχε φροντίσει αυτή η "φερεγγυότητα" να φτάσει στην ΕΕ και να την φλομώσει με παραποιημένα στοιχεία.
Επειδή όμως ΟΛΟΙ οι κεντρο-δεξιοί...κεντρο-αριστεροί και ότι άλλο κεντρο.......θέλετε να βάλετε έχετε σε μεγάλη υπόληψη την ΕΕ....
Φάτε λοιπόν στην μάπα τα στοιχεία της Eurostat που λένε πως οι ξένοι στην Ελλαδα είναι 929.500 δηλαδή έχουν φτάσει ήδη περίπου το 8,5 % του πληθυσμού.
Και δεν είναι μόνο αυτό γιατί αυτό το 1 εκατ. περίπου των στοιχείων της Eurostat είναι οι "νόμιμοι"!!!!
Αν λάβουμε υπόψιν μας ότι κατά δήλωση της ίδιας της κατοχικής κυβέρνησης ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει ΠΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι οι αλλοδαποί στην χώρα (κατι ανάλογο με τους δημόσιους υπαλληλους)....Αφήνω σε εσας να βγάλετε συμπεράσματα αν και κατ αναλογίαν σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat ο αριθμός πρέπει να πλησιάζει το 15%-20% ήτοι 2 εως 2,5 εκατ. μελλοντικούς "συμπατριώτες" μας.
πηγή: http://protesilaos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου