Το σύστημα ξεσηκώνεται κατά αυτών που το δημιούργησαν και το συντήρησαν για δεκαετίες


Μάχη με το "τέρας" που το ίδιο δημιούργησε καλείται να δώσει πλέον το ΠΑΣΟΚ αφού οι "συνδικαλιστικές" αντιδράσεις είναι προ των πυλών.

Κάτω απο τον φόβο του ήδη ξεφτιλισμένου κομματικού "συνδικαλισμού" των δημοσίων υπαλλήλων-τεμπέληδων-κομματόσκυλων και την ανύπαρκτη για τους περισσότερους εργαζομένους ΓΕΣΕΕ.
Τα κορυφαία "συνδικαλιστικά" στελέχη που κόπτονται για τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων αποφάσισαν ενός είδους "τυπικής αποχής".
Ο Πασοκο-συνδικαλιστής Παναγόπουλος της ΓΕΣΕΕ με τον έταιρο Πασοκο-συνδικαλιστή της ΑΔΕΔΥ Παπασπύρου δήλωσαν πως "δεν θα συμμετέχουν σε κομματικές συνεδριάσεις".
Ρε σεις μη μας το λέτε... Θα βάλουμε τα κλάματα με τέτοια "θυσία".
Βέβαια και οι δυο γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν αφου στο κατω κατω δεν είναι βουλευτές (ακόμα) και κοιτάζουν να γλυτώσουν όχι μόνο το "μαύρισμα" αλλά κυρίως το βρομόξυλο που ετοιμάζετε.
Πάντως και οι δύο αρνήθηκαν πως θα αποχωρήσουν απο το ΠΑΣΟΚ (και πως θα μπορούσαν άλλωστε) αλλά θα συνεχίσουν να εργάζονται για το "καλό" των εργαζομένων.
Των ίδιων εργαζομένων που η ξεφτιλισμένη ΓΕΣΕΕ είχε δεχθεί να υπογράψει την τελευταία συλλογική σύμβαση με το "ιλιγγιώδες" ποσό αύξησης του 1 ευρώ ημερησίως.
Των ίδιων εργαζομένων που η ξεφτιλισμένη ΑΔΕΔΥ των κομματόσκυλων έκανε την "πάπια" όταν τα μελη της αβγάτιζαν σε βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων εργαζομένων και απολάμβανε προνόμια που δεν υπήρχαν πουθενά αλλού στην Ευρώπη με τα "επιδόματα" να είναι ουσιαστικά δεύτερος μισθός.
Ενα μέρος τους καμαρώσαμε και στο πρόσφατο ανασχηματισμό εξω απο τα υπουργεία να χειροκροτούν τους νέους και παλιούς υπουργούς.
Μια κάστα προσκυνημένων που το μόνο τους ενδιαφέρον είναι η εξασφάλιση των προσωπικών προνομίων τους. Κατά τα άλλα... μιζα, αραλίκι... και κοπάνα.
Το ποιό ωραίο όμως τους το ετοιμάζουν οι άλλοι "συνδικαλιστές" της ΔΕΗ και του ΟΣΕ.
Για να είμαστε ακριβέστεροι του νταβατζή ΔΕΗ και του χρεοκοπημένου ΟΣΕ όπου προκειμένου και εδω να διατηρηθούν προνόμια και να συνεχίζει ο ελληνικός λαος να πληρώνει ρουσφέτια και κομματόσκυλα με προκλητικούς μισθούς η κομματική ταυτότητα παει περίπατο και οι Πασοκο-συνδικαλιστές ετοιμάζονται όχι απλά για αποχή αλλά για την...
"έξοδο του Μεσολογγίου" αφού εδω δεν μιλάμε για απλές καρέκλες αλλά για το ίδιο το σύστημα που ετοιμάζετε να ξεσηκωθεί εναντίον αυτών που το δημιούργησαν.

Πηγή : http://protesilaos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου