Λουκέτα στις επιχειρήσεις και ανεργία στα ύψη για το 2011


Εφιαλτικό σενάριο δημιουργούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης
Περισσότερα από 170.000 λουκέτα πανελλαδικά μέχρι το τέλος του 2011 για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το ποσοστό της ανεργίας να ξεπερνά το 20% είναι οι δυσμενείς προβλέψεις του επιχειρηματικού κόσμου για τους επόμενους μήνες όπως τις αποτυπώνει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Γ. Κασιμάτης εν όψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Κασιμάτης επισημαίνει στη δήλωσή του ότι η εικόνα της αγοράς δυστυχώς δεν παρουσιάζει καμία βελτίωση τους τελευταίους μήνες. "Χρειάζονται αναπτυξιακά μέτρα και αυτά περιμένουμε να ακούσουμε από τον Πρωθυπουργό στην καθιερωμένη ομιλία του στη Δ.Ε.Θ. Χρειάζονται μέτρα για την ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας, για την πάταξη της ακρίβειας και της κερδοσκοπίας στην αγορά. Πήραμε ένα πρώτο δείγμα γραφής από τις δηλώσεις του νέου υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Χρυσοχοΐδη.
Δηλώσεις αναμφίβολα θετικές που όμως δεν θα υλοποιηθούν εάν εφαρμοσθούν τα μέτρα που εισηγείται το υπουργείο Οικονομικών, τα οποία αναμφίβολα θα πλήξουν για μια ακόμα φορά τα νοικοκυριά".

πηγή: http://kostasxan.blogspot.com/2010/09/2011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου