Παπανδρέου 75η ΔΕΘ Σεπτέμβριος 2010:Μέχρι το τελος του 2011 θα έχουν αντικατασταθεί οι αστυνομικές ταυτότητες με την "Κάρτα του Πολίτη" (video)



(Το ανωτέρω video είναι μια παραγωγή του HellasOrthodox από οπου και το πήραμε)
11 Σεπτεμβρίου!H ημέρα που σηματοδότησε την αρχή της επιθετικής πολιτικής της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", η οποία με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης ,"έβαλε μπροστά" τον μηχανισμό ανάδυσης απο τα σκοτάδια της "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ".
Μετά ήλθε η τρομοκρατία της γρίππης και πριν ακόμα αποδειχθεί ότι επρόκειτο περί απάτης, στην οποία συμμετείχαν κυρίως παγκόσμιοι οργανισμοί ,ήλθε το τρομοκρατικό χτύπημα της σιωνιστικογεννούς "παγκόσμιας οικονομικής κρίσης" το οποίο έδωσε και τη χαριστική βολή στον ήδη ταλαιπωρημένο και τρομοκρατημένο κόσμο.
Ήταν "ηλίου φαεινότερον" ότι οι αντίχριστες δυνάμεις της "Νέας Εποχής" και του σιωνισμού, είχαν ολοκληρώσει τον "προπαρασκευαστικό βομβαρδισμό" των λαών και ήδη είχαν ξεκινήσει να υλοποιούν την ανάδειξη της "παγκόσμιας κυβέρνησης".
Για τους Έλληνες η 11 Σεπτεμβρίου, θα μείνει στην μνήμη ως η ημέρα που ο πρωθυπουργός τους, υπο το πρόσχημα της αναγκαίας "επανίδρυσης του κράτους" ,άνοιξε ουσιαστικά τις "πόρτες και τα παράθυρα" για να μπεί ο δύσοσμος αέρας του σιωνιστικού "παγκόσμιου κράτους".
Περιέγραψε τα μικρά "αντίδωρα" ως εύγεστες καλοψημένες "φρατζόλες" και έθεσε ως ζήτημα "πρώτης προτεραιότητας" την ολοκλήρωση της "¨ηλεκτρονικής διακυβέρνησης".
Δήλωσε με σαφήνεια ότι μέχρι το τέλος του 2011 οι αστυνομικές ταυτότητες θα είναι πλέον παρελθόν και ο Έλληνας πολίτης θα είναι υποχρεωμένος να έχει στη θέση τους την "Κάρτα του Πολίτη" στην οποία, όπως χαρακτηριστικά τόνισε , "ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ":«.. θέλω να ανακοινώσω ότι θα πάρω πρωτοβουλία με τους κοινωνικούς εταίρους, να καταρτίσουμε έναν Χάρτη Κοινωνικών Δικαιωμάτων, έναν Χάρτη που θα αλλάζει το τοπίο του προνοιακού μας συστήματος. Θα το εκσυγχρονίσει και θα εγγυάται την ισότητα των δικαιωμάτων για όλους και τα ελάχιστα κοινωνικά δικαιώματα, που θα επιτρέπουν και μια αξιοπρεπή ζωή, αλλά και μια δημιουργική συμμετοχή του πολίτη.

Αυτά τα δικαιώματα θα αποτυπώνονται στην Κάρτα Πολίτη. Δικαίωμα στη σύνταξη, δικαίωμα στην εκπαίδευση, δικαίωμα στην επανακατάρτιση, στο επίδομα αναπηρίας, στο βιβλιάριο υγείας. Όλα θα αποτυπώνονται στην Κάρτα Πολίτη. Σπάζοντας τη δαιδαλώδη γραφειοκρατία, αξιοποιώντας ορθολογικά τα χρήματα αυτά, που υπάρχουν - και ναι, όταν κάνει κανείς ορθολογική διαχείριση χρημάτων, βρίσκει χρήματα και γι’ αυτούς τους πολύ σημαντικούς στόχους - προχωράμε στην Κάρτα Πολίτη.»


Αυτή η σύγχρονη ηλεκτρονική χειροπέδα θα αντικαταστήσει σχεδόν τα πάντα.
Ταυτότητα ,βιβλιάρια υγείας,διαβατήρια, πιστωτικές και τραπεζικές κάρτες,κάρτα διοδίων, εισητήρια και ότι άλλο μπορείτε να φαντασθείτε .
Θα είναι τόσο "απαραίτητη" όσο απαραίτητο θα είναι και το χάραγμα τον καιρό του αντιχρίστου, αφού χωρίς αυτήν δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε ,να πουλήσουμε ,να εργαστούμε ,να μετακινηθούμε ,να νοσηλευθούμε και γενικά να έχουμε οποιαδήποτε παρεχόμενη υπηρεσία.
Ο κ. Παπανδρέου σκέπασε με μπόλικη ζάχαρη όλο αυτό το άθλιο κατασκεύασμα της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" και της "Κάρτας του Πολίτη" και παρουσίασε τις θνησιγενείς και εύκολα μεταβλητές "ευκολίες" που θα προκύψουν απο αυτήν ως μοναδικά οφέλη, ενώ απέκρυψε επιμελώς όλες τις τραγικές συνέπειες απο την παραλαβή και την εκτεταμένη χρήση της .
Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε Video με τα αποσπάσματα της ομιλίας του στην 75η ΣΕΘ που αφορούν το ηλεκτρονικό φακέλωμα , την "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" και την "Κάρτα του Πολίτη"






(από την "Κλασσικοπερίπτωση")

Ποτέ δεν έκρυψε ο ΓΑΠ τις προθέσεις του να εφαρμόσει μέχρι κεραίας όσα του έχουν δοθεί απο τα αφεντικά της αγαπημένης του "Παγκόσμιας κυβέρνησης" ,ως οδηγίες και εντολές σε σχέση με την υποδούλωση του Ελληνικού λαού στα συστήματα διαχείρισης της ελευθερίας και την ολοκληρωση των υποδομών που θα τα εξυπηρετούν.
Για άλλη μια φορά η "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" ,το "ηλεκτρονικό φακέλωμα" και η δημιουργία τεράστιων βάσεων δεδομένων που θα περιέχουν σχεδόν κάθε τι που αφορά την προσωπική και δημόσια ζωή μας,αποτέλεσε ένα απο τα πρώτης προτεραιότητας σχέδια του κ. Παπανδρέου.Η "κάρτα του πολίτη" και όλα τα υπόλοιπα διασυνδεμένα με αυτήν συστήματα ,ελέγχου και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων,είναι τα απαραίτητα "εργαλεία" για την λειτουργία και την επιτυχία της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" η οποία είναι με την σειρά της απαραίτητη για την ύπαρξη της "παγκόσμιας κυβέρνησης".
Το διακύβευμα για τον Έλληνα πολίτη είναι αν θα δεχθεί ή όχι να γίνει ένας ραγιάς χωρίς καμιά ελπίδα για ανάσταση ή θα αντιδράσει δυναμικά.
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/



Η "Πρωτοβουλία των Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης" και η επιστολή του Π. Σαράντη Σαράντου

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται δύο μήνες απο τότε που ο Π. Σαράντης Σαράντος συνέταξε επιστολή σχετική με αυτό το μείζον θέμα και την οποία απέστειλε στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος ,στον πρόεδρο της Ι. Συνόδου ,και σε όλη την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Το κείμενο αυτής, απεστάλη σε πολλά μοναστήρια της Ελλάδος ,του Αγίου Όρους και του εξωτερικού,ενώ για το περιεχόμενο της επιστολής έλαβαν γνώση χιλιάδες πιστοί της Εκκλησίας μας.
Θυμίζουμε ότι αμέσως μετά, με τις ευλογίες του Π. Σαράντη και πολλών άλλων αξίων Ιερέων άρχισε η συλλογή υπογραφών εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη" (μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν υπογράψει περίπου 6.000 συμπολίτες μας).
Η "βάση" λοιπόν αυτής της "Πρωτοβουλίας των Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης", ήταν και είναι οι θέσεις του Π. Σαράντη Σαράντου, όπως αυτές εκφράζονται στο κείμενο της επιστολής του και γι΄αυτό απο την αρχική της κιόλας αίτηση-διακήρυξη-έκκληση αναφέρθηκε σε αυτήν (εδώ )



Πρωτοβουλία Ἀντιρρησιῶν Ὀρθόδοξης Συνείδησης
Υπογράφουμε και εκφράζουμε προς την Ιεραρχία και την Πολιτεία τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις μας όπως διατυπώθηκαν στην επιστολή του Π. Σαράντη Σαράντου (βλέπε ΕΔΩ) καθώς και στο κείμενο της Πρωτοβουλίας Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης (βλέπε εδώ)







πηγή: http://orthodox-watch.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου