Στο Όσλο ο πρωθυπουργός, σε συνέδριο της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εργασίας και του ΔΝΤ

Όσλο, Νορβηγία
Στη Νορβηγία βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου προκειμένου να λάβει μέρος τη Δευτέρα στη «Συνδιάσκεψη του Όσλο 2010», την οποία συνδιοργανώνουν η Παγκόσμια Οργάνωση Εργασίας και το ΔΝΤ και έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή.

Ο πρωθυπουργός παρακάθισε το βράδυ της Κυριακής σε δείπνο που παρέθεσε ο Νορβηγός ομόλογός του, Γιάνς Στόλτενμπεργκ, στο οποίο παρόντες ήταν επίσης ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Κάν, ο επικεφαλής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εργασίας, Χουάν Σομάνια και η πρόεδρος της Λιβερίας Ελεν Τζόνσον Σίρλιφ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στην εναρκτήρια συζήτηση των πολιτικών ηγετών στις 09:00, ενώ τις 11:15 θα συναντηθεί με τον Νορβηγό ομόλογό του.

Στις 12:45 ο Γ.Παπανδρέου θα παραχωρήσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γιάνς Στόλτενμπεργκ, τον Ισπανό ομόλογό του Χ.Θαπατέρο, την πρόεδρο της Λιβερίας Έλεν Τζόνσον Σίρλιφ, τον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομικίν Στρος Καν και τον γενικό διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας Χουάν Σομάβια.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου