Τιμωρία Δαλούκα και κόντρα με την ΕΠΟ

Η αντίδραση του Ολυμπιακού για το πέναλτι που υπέδειξε ο Δαλούκας στο παιχνίδι Αρης - Παναθηναϊκός ήταν άμεση και οι ερυθρόλευκοι περιμένουν ανάλογη στάση από την ΕΠΟ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικοινώνησε με τον Σοφοκλή Πιλάβιο και ζήτησε να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο 32χρονος διαιτητής.
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να τηρήσει σκληρή στάση στην υπόθεση και άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ θεωρούν πως αν δεν τιμωρηθεί ο Δαλούκας, θα τεθεί θέμα για αλλαγή προσώπου στην προεδρία της ΕΠΟ.
Το πέναλτι που καταλόγισε ο Δαλούκας εις βάρος του Αρη και χάρη στο οποίο ο Παναθηναϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, εξόργισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, την ίδια ακριβώς στιγμή έστειλε μήνυμα στο κινητό του Πιλάβιου.
Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν μηνύματα και ο Μαρινάκης ήταν σαφής, τονίζοντας πως ο Δαλούκας πρέπει να βγει από τους πίνακες. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός διαβεβαίωσε επίσης τον κ. Πιλάβιο πως σε περίπτωση που ευνοηθεί η δική του ομάδα από τη διαιτησία η στάση του θα είναι ανάλογη.
Ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ο Μαρινάκης τονίζει πως θέλει ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα, στο οποίο δεν θα καθορίζονται τα αποτελέσματα από τις διαιτητικές αποφάσεις. Συνεπώς, ο Ολυμπιακός περιμένει την αντίδραση της ΕΠΟ και σε περίπτωση που δεν υπάρξει παραδειγματική τιμωρία του Δαλούκα, τότε οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να συγκρουστούν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.
Αξίζει να σημειώσουμε τέλος πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πριν προχωρήσει στις δηλώσεις για τη διαιτησία στο ματς Αρης - Παναθηναϊκός για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, είχε επικοινωνήσει και με τον Σωκράτη Κόκκαλη και τον ενημέρωσε πως θα τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα. Ο Κόκκαλης του απάντησε πως συμφωνεί με αυτή την απόφαση και λίγη ώρα αργότερα, ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ πέρασε στην επίθεση.
Αυτό που μένει τώρα είναι η αντίδραση της ΕΠΟ και αν αυτή θα είναι τέτοια που θα ηρεμήσει τα πνεύματα ή αν θα οξυνθεί η κόντρα και το θερμόμετρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο χτυπήσει κόκκινο, μόλις στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗ: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=73695#ixzz0zK41SXBJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου