H αποστολή του ΠΑΟ για Βαρκελώνη

Στον Παναθηναϊκό αφήνουν πίσω τους τη νίκη στο παιχνίδι με τον Αρη και τον απόηχο για την απόφαση του Δαλούκα, που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από πολλές πλευρές και συγκεντρώνονται στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα για την 1η αγωνιστική του Champions League.
Στη προπόνηση της Κυριακής (12/9), όσοι από τους ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στον χθεσινό (11/9) αγώνα, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκε ο Χριστοδουλόπουλος, ενώ οι Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος και Σεϊταρίδης υποβλήθηκαν σε θεραπεία.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι του Καμπ Νου, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος έλειψε από το Κλ. Βικελίδης.
Την αποστολή αποτελούν οι: Φερνάντεζ, Τζόρβας, Καρνέζης, Σαριέγκι, Νίνης, Λουίς Γκαρσία, Μαρίνος, Βύντρα, Γκοβού, Λέτο, Σισέ, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Πλεσί, Ιωαννίδης και Δημούτσος.

Εκτός της 20μελούς αποστολής έμειναν οι: Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος και ο Μαυρίας.

"Η ομάδα του Γιώργου Δαλούκα..."Τραγικό λάθος στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα στην καταλανική της έκδοση, που αναφέρει τον Παναθηναϊκο ως "η ομάδα του Γιώργου Δαλούκα"!

Σε ρεπορτάζ που αναφέρονται τα αποτελέσματα των αντιπάλων των μπλαουγκράνα στο Champions League, αναφέρουν: "Ο Παναθηναϊκός δεν απέτυχε στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του... Γιώργου Δαλούκα επικράτησε με 1-0 στην έδρα του Αρη, τον οποίο προπονεί ο Εκτορ Κούπερ, πρώην προπονητής των Μαγιόρκα και Βαλένθια..."!

ΠΗΓΗ: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=73709#ixzz0zK2nC0Px

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου