Φωτογραφίζουν τους Ε/Κ

Μιλούν για επιθέσεις και σε άλλες «πρεσβείες» της «ΤΔΒΚ»
Ε/κ δάκτυλο βλέπει το ψευδοκράτος πίσω από την προχθεσινή επίθεση με ρόπαλα δυο κουκουλοφόρων στην «επίτιμη πρεσβεία» του ψευδοκράτους στην πόλη Βερλ της Γερμανίας. Μετά την πληροφορία του «Μπαϊράκ» ότι οι δυο κουκουλοφόροι μιλούσαν τα γερμανικά με ξενική προφορά, αλλά και το ότι οι δυο κουκουλοφόροι ζήτησαν από υπάλληλο της «πρεσβείας» (πριν τον χτυπήσουν) να κατεβάσει τη «σημαία» του ψευδοκράτους από το κτήριο, ήρθε η σειρά του «υπουργού» εξωτερικών του ψευδοκράτους, Χουσεΐν Οζγκιουργκούν, να γνωστοποιήσει ότι παρόμοια επίθεση έγινε και κατά του «προξενείου» του ψευδοκράτους στη γερμανική πόλη Ντίσελντορφ. «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Υπάρχει απόσταση μεταξύ των δυο πόλεων και περιμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών της γερμανικής αστυνομίας» είπε.
Ο «επίτιμος πρέσβης» της «ΤΔΒΚ» στην πόλη Werl, Καζντεμίρ Οζντεμίρ, είπε πως υπήρξε επίθεση και στο «προξενείο» στη γερμανική πόλη Λάνγκεφελντ λέγοντας πως ο εκεί «πρέσβης» υποβάθμισε το περιστατικό και δεν το κατήγγειλε στην αστυνομία (παρόλο που όπως είπε από την επίθεση καταστράφηκε το γραφείο του «προξενείου»).
Ο κ. Οζντεμίρ είπε επίσης πως πρόκειται για καλά σχεδιασμένες επιθέσεις.
Αυτό που περιέγραψαν οι Οζγκιουργκούν και Οζντεμίρ συγκεκριμενοποίησαν οι εθνικιστικές εφημερίδες «Βολκάν» και «Βατάν» με την πρώτη να στεγάζει το θέμα υπό τον τίτλο: «Επιτέθηκαν οι Ε/Κ». Και οι υπόλοιπες τ/κ εφημερίδες πρόβαλαν το περιστατικό της επίθεσης χωρίς ωστόσο να αναφέρονται σε Ε/Κ δράστες.
Ο τ/κ σύνδεσμος «κεμαλικής σκέψης» χαρακτήρισε την επίθεση προδοτική και άτιμη ενέργεια και κάλεσε τη γερμανική κυβέρνηση και τα αρμόδια τμήματα της ΕΕ να πάρουν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για να μην επαναληφθούν παρόμοιες καταστάσεις. «Όλα αυτά δείχνουν ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις που συνεχίζονται εδώ και χρόνια κατά των Τούρκων διπλωμάτων στην Ευρώπη, είναι προγραμματισμένες», υπέδειξε ο πρόεδρος του συνδέσμου.
Να σημειωθεί ότι το ψευδοκράτος λειτουργεί στη Γερμανία πέντε «επίτιμα προξενεία».
πηγή: http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=969912&-V=articles

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου