Χειροπέδες στον πρόεδρο των Ελλήνων Οικολόγων!!

Αυτή τη φορά η σύλληψη του δεν αφορά κυκλοφορία κάποιας προκλητικής διαφήμισης του κόμματος του, όπως μας έχει συνηθίσει. Ο Δημοσθένης Βεργής κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση πλαστογραφίας και απάτης. Το συγκεκριμένο ένταλμα είχε εκδοθεί από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών καθόσον τον Ιούνιο του 2010 δεν εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή Αθηνών προκείμενου να απολογηθεί για τις αποδιδόμενες σε αυτόν κατηγορίες.

Ο πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων Οικολόγων κατά την διάρκεια της κράτησης του αισθάνθηκε αδιαθεσία και γι' αυτό το λόγο μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο. Η υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Δημοσθένης Βεργής αφορά μία μακροχρόνια αντιδικία του με το Ελληνικό Δημόσιο και μία έκταση 452 στρεμμάτων στον Μαραθώνα Αττικής τα οποία ανήκουν στην κυριότητα του αλλά το Ελληνικό Δημόσιο τα έχει χαρακτηρίσει δημόσια δασική έκταση.

Ήδη υπάρχει μία αθωωτική απόφαση για τον Δημοσθένη Βεργή την οποία όμως αμφισβητεί το Ελληνικό Δημόσιο καθώς με επέμβαση του εισαγγελέα στην υπόθεση αυτή έγινε χρήση πλαστών εγγράφων.
πηγή: http://apolitistosteki.blogspot.com/2010/09/blog-post_8420.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου