Και ξαφνικά, το Βατοπέδι άλλαξε...!


  • Βατοπέδι: Απόλυτη δικαίωση της στάσης Καραμανλή να μην μιλάει και περιμένει να μιλήσουν οι άλλοι πρώτα, όπως άρχισαν να μιλάνε ήδη στον ΣΚΑΪ
Το μεγάλο βήμα έκανε προχθές ο ΣΚΑΙ, αποφασίζοντας να πει επιτέλους την αλήθεια που όλο το σκυλολόι των δημοσιοκάφρων ξέρει: ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Δείτε το video και διαβάστε στη συνέχεια σε ποια στοιχεία, που δικαιώνουν τον Καραμανλή και την επιλογή Σαμαρά να αποχωρήσει η ΝΔ από την εξεταστική, αναφέρονται:
Καταρχάς... το τι οδήγησε τον Αλαφούζο στο να πει την αλήθεια ή τουλάχιστον να πει τι δείχνουν τα μέχρι σήμερα στοιχεία, δεν μπορεί να ξέρει κανείς αλλά φανταζόμαστε όλοι... έχουν αρχίσει τα προβλήματα στη μοιρασιά μεταξύ των νταβατζήδων... κάτι που δεν μας χαλάει μιας και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ακουστούν και άλλες αλήθειες καθώς εκρεμμούν και άλλα "σκάνδαλα" (ομόλογα, υποκλοπές, οικονομία...).
Για να περάσουμε στην προχθεσινή βόμβα του ΣΚΑΪ που αθωώνει τη ΝΔ και τον Καραμανλή να σας ενημερώσουμε ότι για τα 4 πορίσματα που λένε ότι δεν υπήρξε ζημιά του δημοσίου από τις ανταλλαγές σας έχουμε ενημερώσει από τις 27 Ιουλίου όταν δημοσιεύσαμε και το έγγραφο που Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών (ΣΟΕ) που το πιστοποιούσε (Αποκαλύπτεται η σκευωρία Βατοπαιδίου, και Το έγγραφο του ΣΟΕ που αποκαλύπτει την πλεκτάνη που έστησε το ΠΑΣΟΚ γύρω από το δήθεν "σκάνδαλο" Βατοπαιδίου). Τότε μάλιστα οι Στυλιανίδης με τον Λυκουρέζτο (αν θυμάμαι καλά) είχαν καταθέσει στη δικαιοσύνη το συγκεκριμένο έγγραφο μαζί με άλλα στοιχεία που δείχνουν ότι:
Το ελληνικό κράτος, επί Κυβέρνησης ΝΔ, παρήγγειλε δύο εκτιμήσεις από το ΣΟΕ. Και οι δύο εκτιμήσεις δείχνουν ότι δεν υπάρχει ζημιά.


Μετά τη μουρμούρα του ΠΑΣΟΚ και των δημοσιοκάφρων, το ίδιο το ΣΟΕ παρήγγειλε μια εκτίμηση σε ξένη εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και είναι ανταγωνίστρια!
Το πόρισμα και της τρίτης εκτίμησης ήταν το ίδιο: Το Δημόσιο δεν υπέστη ζημιά!
Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι ανεξάρτητα από τα παραπάνω, το 2005, η ΙΜ Βατοπαιδίου είχε παραγγείλει μια εκτίμηση στην μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο, για την αξία της λίμνης Βιστωνίδας... και μαντέψτε τι; Η εκτίμηση της αξίας της λίμνης ήταν 7 εκατομμύρια ευρώ μεγαλύτερη από τις εκτιμήσεις του ΣΟΕ που κατέληγαν στο ότι δεν υπάρχει ζημιά για το δημόσιο!
Όλα αυτά ήταν γνωστά στον Παπακωνσταντίνου ο οποίος δεν τόλμησε να ζητήσει νέα εκτίμηση και ούτε θα ζητήσει ποτέ... αντ΄αυτού φρόντισε να σταλεί έγγραφο στο ΣΟΕ με το οποίο να τους ρωτάει αν έκαναν καλά τους ελέγχους και γιατί οι ΠΑΣΟΚοι εφοριακοί (όπως αυτός της Ουρανούπολης που εκτιμά τα 8.000 στρ. δάσους σε 200 εκ ευρώ! όταν δεν αξίζει ούτε 1 ευρώ το στρέμα!!!) έβγαζαν πολύ μεγαλύτερες αξίες για τα δήθεν ¨φιλέτα¨...
Αυτή είναι η επιστολή απάντηση του ΣΟΕ στον Παπακωνσταντίνου που είχαμε δημοσιεύσει στις 27 Ιουλίου:
Και ενώ όλα αυτά έγιναν γνωστά στον Πρόεδρο της εξεταστικής την 1 Ιουλίου (μιας και η απάντηση του ΣΟΕ εστάλη και στην εξεταστική) τα μέλη, ειδικά της ΝΔ, δεν ενημερώθηκαν ποτέ και τα έμαθαν μετά από σχεδόν 1 μήνα, όταν και κατέθεσαν τα στοιχεία στον εισαγγελέα!
Αυτά είναι λοιπόν τα στοιχεία που έχει η δικαιοσύνη και την οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει ζημιά του δημοσίου...
Από κει και πέρα το να αναφερθούμε για άλλη μια φορά στον Καραμανλή και τον πόλεμο που του έγινε με αιχμή το Βατοπέδι... δεν έχει νόημα μιας και ο κάθε νοήμων άνθρωπος αντιλαμβάνεται το βρώμικο παιχνίδι, ενώ οι ανόητοι θα περιμένουν να τους το πει και το MEGA ή ακόμα καλύτερα θα περιμένουν τον Χατζηπαπαγάλο του ΠΑΣΟΚ να τους ανοίξει το κεφάλι και να τους βάλει μέσα:
ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
Και φυσικά η χθεσινή αποκάλυψη του ΣΚΑΙ δικαιώνει και την στάση του Καραμανλή να μην μιλάει παρόλες τις παραινέσεις από "φίλους" και "ευνοημένους" της ΝΔ...
Περιμένει να μιλήσουν οι άλλοι πρώτα... όπως άρχισαν να μιλάνε από χθες στον ΣΚΑΪ γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός: «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά».
ΠΗΓΗ:http://kostasxan.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου