Οργή φορτηγατζήδων για Χατζηνικολάου και μεγαλοδημοσιογράφους


Εξοργισμένοι είναι οι ιδιοκτήτες φορτηγών με τον Νίκο Χατζηνικολάου και άλλους μεγαλοδημοσιογράφους του κέντρου, οι οποίοι δεν προβάλλουν τα αιτήματά τους και την πραγματικότητα.

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport με τον Πρόεδρο των Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως Λαμίας κ. Απόστολο Αγγελακόπουλο, μας εξέφρασε την οργή του αλλά και όλων των συναδέλφων του για τη χθεσινοβραδινή στάση του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο του ALTER.

Οι μεγαλοδημοσιογράφοι των Αθηνών, μας είπε, αν και τους έχουμε πει ότι έχουν στη διάθεσή τους τιμολόγια, φορτωτικές και άλλα στοιχεία, για να αποδείξουμε ποία είναι η αλήθεια, ποτέ δεν μας τα ζήτησαν, αλλά αντιθέτως διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, υποστηρίζοντας τη γραμμή του Υπουργείου Μεταφορών.

Ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι οι άδειες θα περάσουν στα χέρια των καρτέλ, θα αυξηθεί σε μέγιστο βαθμό το κόστος μεταφοράς με φυσικό επακόλουθο την αύξηση των τιμών στα προϊόντα σε μια περίοδο κρίσης για τον Έλληνα καταναλωτή.

Ας κάνουν μια σύγκριση του κόστους μεταφοράς στη Γερμανία και στην Ελλάδα και τότε θα καταλάβουν, συγκρίνοντας τιμολόγια και φορτωτικές, τα παιχνίδια που παίζονται.
Ο Υπουργός πήρε πίσω όσα μας είχε υποσχεθεί στην προηγούμενη συνάντηση, οδηγώντας τους συναδέλφους στην απαξίωση και στην απόγνωση.

Αν θέλουν να μάθουν την αλήθεια, ας έρθουν εδώ κοντά μας να μιλήσουμε, αλλά τους παρακαλούμε να έχουν αυτιά ανοιχτά και να μας επιτρέπουν να πούμε στην κοινωνία, ποία είναι η πραγματικότητα.

Στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας παραμένουν συγκεντρωμένα πάνω από 100 φορτηγά και οι ιδιοκτήτες τους δηλώνουν αποφασισμένοι για αγώνα μέχρι τέλους
πηγή: http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12794:orgi-fortigatzidon-gia-xatzinikolaoy-kai-megalodimosiografoys&catid=38:2010-04-22-20-27-04&Itemid=3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου