Κατάσταση ομηρίας στο Discovery Channel


Ένας άνδρας οπλισμένος με περίστροφο εισέβαλε στο κτίριο όπου εδρεύει το Discovery Channel στο Σίλβερ Σπρινγκ του Μέριλαντ και άρχισε να πυροβολεί.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας ο ένοπλος κρατά άγνωστο αριθμό ομήρων. "Φαίνεται πως έχει κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό", δήλωσε επίσης ο Πολ Σταρκς, εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι οι αρχές έχουν ήδη έλθει σε επαφή μαζί του και έχουν ακούσει τα αιτήματά του.

Μία από τους εργαζόμενους στο κανάλι δήλωσε νωρίτερα στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC ότι το κτίριο εκκενώθηκε μέσω μηνύματος από τα μεγάφωνα και ότι άκουσε πέντε-έξι πυροβολισμούς.

Ο ένοπλος είναι ασιατικής καταγωγής ονομάζεται Τζέιμς Τζέι Λι και είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια διαδήλωσης έξω από το Discovery κατά το 2008.

Σημειώνεται ότι στο κτίριο υπήρχαν και παιδιά, τα οποία φυλάσσονταν στον παιδικό σταθμό του καναλιού και τα οποία οδηγήθηκαν εκτός του κτιρίου. Αξιωματούχοι ανέφεραν σύμφωνα με το CNN ότι κανένα παιδί δεν βρίσκεται στο κτίριο.

Οι δρόμοι γύρω από το κτίριο έχουν εκκενωθεί ενώ η αστυνομία ετοιμάζεται να προχωρήσει σε επιχείρηση μέσα σε αυτό. Επί τόπου βρίσκονται επίσης μέλη του FBI και πυροτεχνουργοί.
πηγή: http://www.nooz.gr/world/anafores-gia-purovolismois-sto-ktirio-tou-discovery-channel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου