Πακιστανός Υπουργός θέλει ο Ομπάμα να γίνει ο ηγέτης όλων των μουσουλμάνων και να φέρει μουσουλμανική προσευχή στο Ground Zero


Ισλαμαμπάντ, (PTI). Πακιστανός υπουργός θέλει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama να προσφέρει μουσουλμανικές ‘Eid’ προσευχές στο Ground Zero στη Νέα Υόρκη και να γίνει ο "Amir ul-Momineen" ή ο Χαλίφης των Μουσουλμάνων.
Ο Υφυπουργός Βιομηχανίας του Πακιστάν, Ayatullah Durrani, ο οποίος ανήκει στο Κόμμα του κυβερνώντος κόμματος Λαϊκό Κόμμα του Πακιστάν, δήλωσε ότι η μουσουλμανική εορτή του φεστιβάλ Eid ul-Fitr, που αναμένεται να λάβει χώρα στις 11 Σεπτεμβρίου, θα ήταν μια "χρυσή ευκαιρία" για τον Obama να προσφέρει ‘Eid’ προσευχές και να ανακηρύξει τον εαυτό του ως τον ηγέτη όλων των μουσουλμάνων.
"Με τον τρόπο αυτό, όλα τα προβλήματα του μουσουλμανικού κόσμου θα μπορούσαν να λυθούν," είπε ο Durrani στην εφημερίδα ‘The Nation’.
Ο Durrani, πρώην μέλος του Ιδεολογικού Συμβουλίου του Πακιστάν, υποστήριξε ότι ο μουσουλμανικός κόσμος έχει «απόλυτη ανάγκη» από ένα χαλίφη και αν καταλάβει αυτήν την θέση ο Ομπάμα θα λάβει σπουδαίους τίτλους όπως "ο Μουλάς Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα» ή «Allama Obama».
Είπε επίσης: «Η ώρα πλησιάζει. Ο Barack Hussain Obama πρέπει να δράσει τώρα. Αυτή είναι μια χρυσή ευκαιρία, που οι μουσουλμάνοι την έχουν πολύ ανάγκη."
Η ανύψωση του Obama' στο ισλαμικό χαλιφάτο θα ήταν το «κλειδί της επιτυχίας του», ισχυρίστηκε, χωρίς όμως να δώσει κάποια εξήγηση για τις παρατηρήσεις του.
Το ''Ground Zero'' (''Σημείο Μηδέν'') είναι το σημείο που έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.
Στο μεταξύ ήδη ένας στους πέντε Αμερικανούς θεωρεί πως ο Ομπάμα είναι μουσουλμάνος, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στη Washington Post και η οποία διενεργήθηκε μάλιστα πριν υπερασπιστεί ο Ομπάμα την ανέγερση τεμένους κοντά στο «Σημείο Μηδέν».
Σύμφωνα με την Washington Post, η δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι το ένα τρίτο των Ρεπουμπλικανών πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα ο Ομπάμα είναι μουσουλμάνος -ποσοστό διπλάσιο από πέρσι- ενώ ο αριθμός των ατόμων που δεν είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έχουν την άποψη αυτή, αυξήθηκε κατά οκτώ ποσοστιαίες μονάδες, στο 18%.
Παράλληλα, ο αριθμός των Αμερικανών που χαρακτηρίζουν τον Ομπάμα χριστιανό έπεσε σχεδόν στο μισό, στο 34%, μέσα σε ένα χρόνο.
«Ενώ ο πρόεδρος έχει προσωπικά δηλώσει απερίφραστα τη χριστιανική του πίστη (για την "μπερδεμένη" πίστη του Ομπάμα (δες ΕΔΩ , ΕΔΩ ) υπάρχουν άνθρωποι αποφασισμένοι να διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες για τον πρόεδρο, τις αξίες και τις πεποιθήσεις του» δήλωσε ο Τζόσουα Ντιμπουά, σύμβουλος επί θρησκευτικών θεμάτων στο Λευκό Οίκο.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Πηγή: http://news.in.msn.com/international/article.aspx?cp-documentid=4337606

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου