Συγκέντρωση για το λαθρονομοσχέδιο στις 12 Οκτ 2010.

Όπως είχαμε υποσχεθεί , από αυτές τις ομάδες , ο αγώνας ενάντια στο προδοτικό λαθρονομοσχέδιο , θα συνεχίζεται μέχρι να πάρουμε πίσω την χώρα μας και αυτό θα γίνει , είτε με νόμιμα , είτε με δίκαια μέσα , διότι ότι είναι νόμιμο , δεν είναι και ηθικό..


Οι Έλληνες αυτοοργανώνονται και μία ομάδα νεαρών άσημων αλλά όχι ασήμαντων και αθέατων δικηγόρων στις 12 Οκτ 2010 παραπέμπει το προδοτικό λαθρονομοσχέδιο στο Συμβούλιο της Επικρατείας .

Απέναντι στους υπερασπιστές της προδοσίας και Εφιάλτες στέκονται ο εμπνευστής του λαθρονομοσχεδίου και συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου , “Συνταγματολόγος” Α-λεβί-ζάτος..

Πρέπει όλοι όσοι νιώθουν Έλληνες και οι φιλέλληνες που δεν θέλουν την χώρα που αγαπούν να γίνει προτεκτοράτο των ταλιμπάν και των κανιβάλων να είναι έξω από το Αρσάκειο στην οδό Πανεπιστημίου 47-49 όπου στεγάζεται το Συμβούλιο της Επικρατείας στις 09:30 το πρωί.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να στηρίξουμε τους Έλληνες δικηγόρους που με την πρωτοβουλία τους δίνουν τον αγώνα και ξεφτιλίζουν όλες αυτές τις κότες τις λυράτες , που την νύχτα που ψηφιζόταν το λαθρονομοσχέδιο , όχι μόνο δεν βγήκαν να μας υποστηρίξουν αλλά μας έβρισαν κιόλας..

Το μήνυμα αυτό θα πρέπει να το στείλετε σε στους φίλους σας , σε γνωστούς και αγνώστους , σε συλλόγους , σε ενεργεία και απόστρατους Στρατιωτικούς , θα πρέπει να το συζητήσετε με τους γείτονες σας , τους διπλανούς σας , την παρέα σας και τους ομοϊδεάτες σας ασχέτως κόμματος και πολιτικών πεποιθήσεων .

Το κυρίοτερο από όλα είναι , το πρωί της 12ης Οκτ 2010 να είμαστε όλοι εκεί , ευπρεπείς και χαμογελαστοί , για να δώσουμε στον Αλεβιζάτο και την παρέα του , ότι εδώ είναι Ελλάδα είναι η Χώρα μας και να καταστήσουμε σαφές στο Συμβούλιο της Επικρατείας , ότι είναι Συμβούλιο της Ελληνικής Επικρατείας (όχι της Ελλαδικής..) και ότι για να συνεχίσουμε να έχουμε Επικράτεια θα πρέπει να βγάλουν της σωστές αποφάσεις..

Έλληνες ενωμένοι αγωνιστείτε..

ΥΣ1. Αυτό το μήνυμα στείλτε το ξανά και ξανά. Το ραντεβού μας είναι 12 Οκτ 2010 09:30 Πανεπιστημίου 47-49 Αθήνα.
ΥΣ2. Αφήστε κάθε δουλειά που έχετε , πάρτε άδεια ή δηλώστε “άρρωστοι”.. Μην περιμένετε από οργανώσεις και κόμματα να σας πουν να κατεβείτε στον αγώνα.. Κινητοποιηθείτε μόνοι σας..


ΥΣ3. Φωνάξτε όλους τους φίλους σας να μπουν στις ομάδες μας ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ για να αυξήσουμε την δύναμη της φωνής μας..


πηγή: http://www.facebook.com/group.php?gid=305055493553

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου