Νέο θρίλερ με το πετρέλαιο θέρμανσης

Οι πρατηριούχοι «απειλούν» να κλείσουν τις στρόφιγγες

Στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων-Εμπόρων Καυσίμων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή είναι στραμμένα τα βλέμματα των καταναλωτών, καθώς οι πρατηριούχοι «απειλούν» να κλείσουν τις στρόφιγγες προκαλώντας μπλακ άουτ στη διανομή του πετρελαίου θέρμανσης.

Σε επιστολή της προς την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών η ΠΟΠΕΚ υποστηρίζει ότι μπλοκάρονται οι επιστροφές όχι μόνο σε πρατηριούχους με ληξιπρόθεσμα χρέη, αλλά και σε όσους έχουν κάνει ρύθμιση των χρεών τους και προειδοποιεί ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να γίνει κανονικά η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης.

Η ΠΟΠΕΚ υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου, όσοι έχουν φορολογική ενημερότητα θα παίρνουν τις επιστροφές.

«Είναι γνωστό πως όποιος ρυθμίζει τα χρέη του, παίρνει φορολογική ενημερότητα. Κατόπιν αυτών η ΠΟΠΕΚ θεωρεί ότι ο κλάδος υφίσταται εν ψυχρώ εμπαιγμό από την ηγεσία του υπουργείου. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ:http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου