Έκτακτα μέτρα ασφαλείας στα προξενεία των ΗΠΑ

Επί ποδός βρίσκεται το FBI μετά από προειδοποιητικά τηλεφωνήματα που έγιναν για επικείμενες επιθέσεις σε προξενεία της Ελλάδας στις ΗΠΑ. Όπως μετέδωσε το Mega σήμερα το πρωί, στα προξενικά γραφεία της χώρας στις ΗΠΑ ελήφθησαν έκτακτα μέτρα ασφάλειας μετά τις απειλές.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που επικαλείται το www.in.gr , οι απειλές αποδίδονται σε Ιρανούς που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο, αλλά οι υποθέσεις τους δεν εξετάζονται.
Καλά, είναι σοβαρές οι “δημοσιογραφικές πληροφορίες”; Οι κακομοίρηδες που ζητάνε πολιτικό άσυλο μπορούν να οργανώσουν τρομοκρατικές επιθέσεις; Θα πρόκειται για παλαβούς αν απειλούν με βόμβες την χώρα που θέλουν  να καταφύγουν.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες, το αμερικανικό State Department εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία προειδοποιώντας τους Αμερικανούς πολίτες που ζουν ή ταξιδεύουν στην Ευρώπη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, διότι « η al Qaeda κι άλλες  παρόμοιες ομάδες συνεχίζουν να σχεδιάζουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη» (http://www.antinews.gr/?p=64604).
Η οδηγία όμως αποδόθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της δημοφιλίας του Ομπάμα που έχει πάρει τον κατήφορο
πηγή: http://www.antinews.gr/?p=66833

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου