Λονδίνο : Πακιστανοί δολοφόνησαν πολιτικό

Faruk Imran

Ο Imran Faruk Πακιστανός πολιτικός , μέλος του Κινήματος Mutahida Kaumi ( PMK ) , ένα από το μεγαλύτερο κόμμα στο Πακιστάν , δολοφονήθηκε στο Λονδίνο , το σώμα του βρέθηκε στο βόρειο τμήμα της βρετανικής πρωτεύουσας.
Στο σώμα του ήταν εμφανή τα πολλαπλά τραύματα που έφερε απο μαχαίρι.
Η Βρετανική αστυνομία είπε ότι κανείς δεν συνελήφθη για τη δολοφονία του Φαρούκ .
Η ζωή στο Καράτσι σήμερα έχει σχεδόν "πεθάνει" από φόβο της βίας . Τα πρατήρια καυσίμων , τα σχολεία και τα καταστήματα έκλεισαν και οι δημόσιες μεταφορές έχει ανασταλεί για το φόβο των ενεργειών εκδίκησης .
Η δολοφονία του θα μπορούσε να επηρεάσει την πολιτική σταθερότητα στο Πακιστάν , ιδιαίτερα εάν το PMK χρέωση τους αντιπάλους του για τη δολοφονία .
Στο Πακιστάν ο πρωθυπουργός Γιουσούφ Ραζά Sayed Gilani καταδίκασε τη δολοφονία , ενώ ο αναπληρωτής του Φαρούκ Satar , δήλωσε ότι το κόμμα ανέστειλε όλες τις δραστηριότητες για 10 ημέρες λόγω του τραγικού θανάτου του Faruk Imran .
Οι επικριτές κατηγορούν την PMK ότι συμμετέχει ενεργά σε παράνομες δραστηριότητες και τις δραστηριότητες των συμμοριών στην πόλη . Εκατοντάδες υποστηρικτές της σκοτώθηκαν κατά τα τελευταία 20 χρόνια , συμπεριλαμβανομένης της επιρροής των μελών του κόμματος .
πηγή: www.alepospita.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου